– Velkommen til et fullspekket program for barn i alle aldre, skriver arrangørene på MiniMorsas hjemmesider der lokker med alt fra besøk av Kaptein Rødskjegg og sjørøverne, naturfagstunts med PK, familiekonsert med Spellemannominerte Du og jeg og vi 2 - 3 - 4 og Peter Pan paff i parken-teater.

Årets MiniMorsa-festival åpner åpner 14:00 og stenger ikke før klokka 20:00. Det betyr at de trolig går klar av de fleste lyn- og tordenbygene Yr.no har varslet over Moss søndag også. De skal nemlig gi seg i 14:00-15:00-tiden.

Og som et slags finalenummer, blir det livekonsert med Subwoolfer, Norges bidrag i Eurovision Song Contest 2022.

Det er med andre ord bare å øve inn "Give that wolf a banana"-dansen først som sist.

MiniMorsa er en del av Christian Frederik-dagene og arrangørene sier at det i tillegg til underholdning og konserter vil være et drøss av aktiviteter for store og små omkring i parken som bamsesykehus, minichefs, teateropplevelser med Hanne Dahle, ponnyridning, aktivitetsløype, dragefestival og prøvekjøring i Elias-båten.

Det blir selvsagt mulig å kjøpe mat og drikke, men det er ikke noe i veien for å ta med piknikkurv heller. Og kanskje badetøy kan være lurt? Uansett: dette kan fort bli det arrangørene selv antyder på sine hjemmesider; nemlig årets morsomtste barnefestival.