Hvilken sang liker du best av dine egne?

- Det er det litt vanskelig å svare på, jeg har jo et veldig spesielt forhold til alle sangene mine siden at det har vært en spesiell følelse når jeg har skrevet dem. Kan jeg si regn fra blå himmel, akkurat nå har den en veldig spesiell plass. Jeg har noen nye låter som kommer i albumet nummer to til høsten som jeg også er veldig glad i. Det går i perioder, for en halv time siden var jeg veldig glad i Høster når vi gjorde den på konserten. Plutselig fikk jeg en spesiell følelse og da var det yndlingssangen min, men man kan ikke velge mellom sine barn.

Gabrielle forteller at hun ikke helt vet hva hun blir inspirert av, men tror at det generelt er livet. Hun skriver alt selv, hvor kjærlighet er noe som går igjen i de fleste sangene. Gabrielle forteller at hun plutselig kan få en idé til en ny sang, uten helt å vite hvor ideen kommer fra.

Har du alltid hatt lyst til å bli artist?

- Jeg hadde egentlig bare lyst til å jobbe med musikk generelt, men det er vel nesten det samme som å være artist. Jeg føler ikke at jeg kan noe annet, noen er flink i matte mens jeg er best på scenen.