Kvelden 30. april befant rundt 100 ung-dommer seg i kultursalen på Grevlingen Skole – ikke for å gjøre matte, men for å høre på Julie Bergan. Dørene åpnet klokka 19:00, og en halvtime senere stod noen av skolens egne talenter på scenen.

Oppvarmingen bestod av 3 numre, og første ut var Martine Jæger med sangen ”Young and Beautiful” av Lana Del Ray. Trioen MIM, bestående av Maren Forsberg, Iben W. Mogensen og Martine Farstad sang ”Habits” av Tove Lo, mens skolens gutteband med step-in vokalist Martine Farstad spilte ”I don’t wan’t to be” av Gavin Degraw.

Martine Jæger med ”Young and Beautiful”

Det var topp stemning, og etter en liten pause med blant annet premieutdelinger kom høydepunktet. Julie Bergan entret scenen til vill applaus, og publikum var helt med.

Set-listen hennes bestod av seks sanger, og blant de to av hennes egne hitter ”Younger” og ”Fire”. Hun sang også refrenget til ”S upernova” sammen med publikum på publikums initiativ, og samtlige sang med. Bandet bestod av Sjur Husom Vinem på gitar, Kristian Wentzer på keyboard, Marius Simonsen på trommer og Kjetil Bjellvik på lyd, og også disse så ut til å kose seg.

 

Guttebandet og Martine med ”I don’t wan’t to be”

Sal og Scene-elvene, som arrangerte konserten, var også svært fornøyd med hvordan utfallet ble, da det hadde vært noe usikkerhet på forhånd i forhold til hvor mange som ville dukke opp. De syntes det ble bedre enn forventa, og er glade for at publikum var så med som de var.

For de som ikke var like opptatt av musikk var også ungdomsklubben Bayaz åpen til manges fornøyelse. Her kunne man kjøpe pølser, brus og godteri, samt spille gitar, biljard, PlayStation eller bare slappe av.

Både før og etter konserten var det mange ungdommer på Bayaz!

Konserten ble et svært vellykket arrangement, og et flott alternativ til andre type fester denne dagen. Både Bergan, publikum og arrangørene koste seg, og det er vel alt man kunne ønske seg.

Noen av Sal og Scene-elvene etter en lang arbeidsdag. Slitne, men fornøyde!