Gå til sidens hovedinnhold

Losen Grand Prix

Artikkelen er over 6 år gammel

Hold av datoene 12 til 18 juli! Da starter nemlig Larkolluka 2015. En av aktivitetene er olabilløp. Meld deg på en fartsfylt konkurranse, kanskje du blir vinneren av beste design, artigste kostyme, eller beste tid?

Skrevet av 7. klasse på Larkollen skole:

Lag en olabil av hva som helst, bruk minst 3 hjul. Let i kjellere og loft etter materialer du kan bruke. Eller kanskje du har en hyggelig nabo du kan spørre om deler til bilen din? Bruk fantasien og bygg ditt mesterverk. Du må ha bremser og mulighet til å styre bilen, dekorer den slik du ønsker. Kanskje du kan male den i favorittfargen din, med noen kule symboler på?

Du må bruke hjelm, men det kan også være lurt å bruke knebeskyttere. Sikkerheten blir ivaretatt. Ved siden av fortauet ligger det mange bilhjul slik at de som kjører ikke blir skadet i svingene. Hvis du får for liten fart, så kommer noen fra Larkollteamet og dytter deg bort til mål. Så her er det bare å holde humøret oppe, alle kommer i mål. Dette skal først og fremst være gøy!

I denne konkurransen kan alle delta, store som små. Det er premie for beste design, artigste kostyme og beste tid. Løpet går fra Rørvikveien ned til Støtvig hotell. Langs veien står det mange folk og heier på dem som kjører. Her er alt tilrettelagt for at du skal få en super dag. I pausen kan du kjøpe is, kaker og mat på Losen. Det koster 50 kroner for å delta. Kanskje vi sees?

Obs! Hjelp er påbudt. Det er teknisk kontroll av hjul og styring en halvtime før start. Bruk hodet - tenk sikkerhet! Svingen blir sikret med bilhjul. Man kan ikke ha motor på bilen, da blir man disket.

Kommentarer til denne saken