Du kunne stemme. Dette en navnefinalistene til boden ved skøytebanen

Her ser vi tre av jurymedlemmene som nå gleder seg til at kiosken skal få et navn. Ernst Ole Bekkedal, Hanne Tollerud og Kristin Utakleiv.

Her ser vi tre av jurymedlemmene som nå gleder seg til at kiosken skal få et navn. Ernst Ole Bekkedal, Hanne Tollerud og Kristin Utakleiv. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Den nye boden brukes som serveringssted, og bemannes av lag og foreninger som ønsker å tjene noen kroner på å selge og servere kakao, vafler, pølser og annet. Målet er på sikt å kunne ha aktivitet og servering fra denne kiosken også på sommeren og utenom skøytesesongen.

Tidligere i januar inviterte Moss kommune, Moss i sentrum og Moss Avis innbyggerne i mosseregionen til navnekonkurranse. Hva skal den nye kiosken hete? Responsen har vært overveldende, kreativ og mangfolding. Denne uken har juryen hatt møte og valgt ut fem av de drøyt 100 navneforslagene til en finale. Nå kan folket få stemme fram sin favoritt blant disse.

Her er de fem finalekandidatene:

  1. Isbiten
  2. Kråkebua
  3. Piruetten
  4. Hvileskjæret
  5. Skøyta

Fram til søndag klokken 16:00 kunne alle stemme på sitt favorittnavn. På mandag blir det avslørt hvilket navn som skal pryde den nye boden ved den populære skøytebanen.

Juryen har bestått av: Hanne Tollerud (Moss kommune), Ernst Ole Bekkedal (Moss kommune), Kristin Utakleiv (Moss i sentrum), Carina Marcolin(Moss i sentrum), Rikke Jeppsson (Moss Avis) og Sigrid Edin Holmsen (Moss Avis).

Juryen ønsker å takke for alle bidrag og overveldende respons. Flere innsendere har foreslått samme navn, mens andre har vært alene med sitt forslag.

LES OGSÅ:

Kommunen stenger skøyteisen (for vedlikehold)

Brukere av kiosken: – Meningsfullt å bidra til vintermoro

Navnekonkurransen:  Har bygd storstilt bod ved den nye skøytebanen i Moss, men hva skal den hete?

LES OGSÅ: Stor skøyteglede i Kirkeparken

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.