Gå til sidens hovedinnhold

Gir seg med skyting på toppnivå

Artikkelen er over 3 år gammel

Skytteren Malin Westerheim takker for seg på toppnivå, kun 24 år gammel.

Det melder Norges Skytterforbund i en pressemelding onsdag kveld.

– Jeg har vært fast bestemt på å gi alt for å kjempe om medaljer i OL i Tokyo, men i høst kom lysten til å trappe ned. Jeg har satset alt i ni år og vet hva som kreves for å være best i verden. 100 prosent motivasjon må blant annet være på plass. Og jeg kjenner nå at jeg ikke er der, sier rifleskytteren Malin Westerheim.

– Jeg har lyst til å oppleve noe annet og ønsker å prioritere nytt samboerskap og en spennende jobb i tida framover. Jeg trapper derfor ned min toppsatsing, men håper å få lyst til å både trene og konkurrere litt på mosjonsnivå i årene framover. Skyting har alltid vært livet mitt som ungdom og voksen, så jeg slipper selvsagt ikke tak i miljøet helt. Der har jeg haugevis av venner i både inn- og utland som jeg helt sikkert vil holde kontakten med. Men som toppskytter så er det over nå, sier Malin Westerheim.

– Vi vil savne Malin veldig på Skytterlandslaget. Både mennesket og toppidrettsutøveren. Samtidig er jeg veldig glad for at Malin har tatt et godt valg for seg selv og sitt liv. Det er det viktigste, sier sportssjef Tor Idar Aune.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.