Gå til sidens hovedinnhold

Solid MFK-støtte i nord

Da A-laget til MFK landet på Bardufoss i ettermiddag ventet en varm velkomst. – Ja, her var det både flagg og MFK-sang, sier en strålende fornøyd Thomas Myhre.

For abonnenter

Fire MFK-supportere ga MFK-troppen en svært så varm velkomst da de landet på Bardufoss, på vei for å møte Senja i kveld.

– Ja, da vi kom ut av flyplassen runget MFK-sangen mot oss. Ute på parkeringsplassen sto en bil med bagasjerommet åpent og en gedigen høyttaler som spilte «Hei, Mossegutter, gå nå til kamp….». Det var en velkomst som varmet, forklarer MFKs sportssjef Thomas Myhre.

– Hvem var disse supporterne?

– Nei, det aner jeg rett og slett ikke. Men de hadde kledd seg i supporterutstyr så det var i hvert fall ingen tvil om hvilket lag de kommer til å heie på i kveld, svarer Myhre.

Og i kveld, betyr klokken 18.00, hvor Senja venter på MFK i sin egen hall.

Fortsatt skadet

Etter to svake matcher har MFK fått en vanskelig start på sesongen. Mot Senja må laget slå tilbake.

– Alt virker bra med spillerne etter de siste treningene og reisen opp hit. Av skader å melde så er fortsatt Leonard Getz og Jonathan Lein Valberg skadet. Vi har reist oppover med en tropp på 18 spillere og blir her oppe i nord til vi har gjort unna kampen mot Fløya på lørdag, forklarer Myhre videre.

Etter dagens match blir MFK værende i Finnsnes og tar en restitusjonsøkt torsdag.

– Ja, også reiser vi til Tromsø på fredag og forbereder oss til Fløya-kampen, forklarer Myhre videre.

– Gjør dere endringer på laget som tapte 2–5 mot Vålerenga 2?

– Jeg er ikke med og tar ut laget, selv om kanskje mange tror det. Det er fullt ut trenerteamet som tar seg av hvem som skal spille og de har bestemt seg for å gjøre tre endringer, bekrefter Myhre.

Startoppstillingen

– Og endringene er?

– Momodou Lion Njie kommer inn for Uno Pedersen, Besian Kadri erstatter Mikkel Aarstrand, mens Adonai Kidane tar over for Aleksander Andresen, bekrefter Myhre.

Det betyr at MFK stiller med følgende lag mot Senja:

Daniel Rojas, Willy Sanneh, Momodou Lion Njie, Emmanuel Troudart, Stian Andersen, Endreas Tesfai, Thomas Klaussen, Besian Kadri, Adonai Kidane, Sebastian Pedersen og Thomas Klemetsen Jakobsen.

På benken sitter Andreas Wasenius, Mikkel Aarstrand, Aleksander Andresen, Aleksander Bjørnvåg, Josias Furaha, Oliver Midtgård og Jørgen Solvang Nilsen.

Kommentarer til denne saken