Torsdagens langoddsprogram er innholdsrik. Parma og Roma møtes i åttendelsfinalen i Coppa Italia. Det spilles også en cupkamp i Frankrike og to cupkamper fra Tyrkia, hvor blant andre Alexander Sørloths Trabzonspor er i aksjon. I Spania spilles det tre kamper på nest øverste nivå. Håndball-EM ruller videre, og torsdag er de i gang med hovedruden. Det spilles tre spennende kamper. På hockeyfronten er det full runde i den norske Get-ligaen og i svensk SHL, i tillegg er det flere kamper fra KHL.

Fredag er det ca 523 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Spania - Tsjekkia handikamp fulltid 0-7 - H 2,20 (spillestopp kl 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Spania var sammen med Norge det laget som imponerte mest i gruppespillet. Og nå som både Frankrike og Danmark er utslått, er Spania og Norge de største gullfavorittene. Spania med 33-22 mot Latvia, 33-26 mot Tyskland og 36-25 mot Nederland i gruppespillet. Tok EM-gull i Zagreb for to år siden, etter å ha slått Frankrike 27-23 i semifinalen og Sverige 29-23 i finalen. Spania har tatt seg til semifinale i håndball-EM i de fire siste mesterskapene. Lyktes ikke helt i håndball-VM i fjor og endte opp med kamp om 7. plassen da. Er storfavoritt til å ta seg til semifinale fra gruppe 1 og er i tillegg i den enkleste gruppen.

Fredag er det ca 523 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Tsjekkia tok seg videre fra gruppe B som uten tvil var den svakeste gruppen. Tapte 29-32 mot gruppevinner Østerrike og vant 27-25 over Nord-Makedonia og 23-19 over poengløse Ukraina. Har ingen spesielle meritter fra EM, men tok seg videre som treer fra sin gruppe da. Var i gruppe med blant annet Spania og tapte hele 15-32 i åpningskampen mot Spania da. Det er den eneste kampen mellom Spania og Tsjekkia de ti siste årene.

Spania står til 1,08 i odds i ettermiddag. Handicaplinjen går på 0-6 og 0-7. 2,20 på at Spania mimimum vinner med åtte mål, er bra betalt og kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset