Nå kommer "gutten med gullbuksene" til et nabolag i Moss

Artikkelen er over 5 år gammel

Hovedvinneren av "Nabolaget" kan bo hvor som helst i kommunen, og pengene drysser også over naboene. Snart kommer et TV-team på besøk.

DEL

Har du spilt "Nabolaget" til Norsk Tipping, er det bare å vente i spenning. I går ble et nabolag i Moss trukket ut. Der bor det en hovedvinner som snart vil bli én million kroner rikere. I tillegg vinner flere av de nærmeste naboene som også har spilt Nabolaget 100.000 kroner hver. Men det stopper ikke der. Enda flere av naboene som har spilt kan vinne 10.000, 1000 eller 50 kroner hver, avhengig av hvor nær de bor hovedvinneren. Og noen av vinnerne kan til og med vente seg et besøk av TV-teamet fra underholdningsmagasinet "Nabolaget" som går på TV2 på fredager.

LES OGSÅ: Østfolding ble SuperLotto-millionær

Hemmelighet

Men hvor dette nabolaget befinner seg, og hvem som er hovedvinneren, er fortsatt en godt bevart hemmelighet hos Norsk Tipping. Det kan være hvem som helst og hvor som helst i kommunen.

Hver uke trekkes det ut minst to nabolag som vinner pengepremier. Det er bare det ene av nabolagene som trekkes ut hver uke, som holdes hemmelig til neste Nabolaget-program. Det andre nabolaget som ble trukket ut fredag 3. april, ligger i Mjøndalen, og der er vinnerne allerede kontaktet. Hovedvinneren var 47 år gamle Trond Pettersen, skriver Norsk Tipping.

Men i Moss må Nabolaget-spillerne altså vente i noen dager til. Sjefsgratulatør Alex Rosén vil snart dukke opp med konfetti og et team fra TV2 for å overraske en eller flere av vinnerne. Hvordan vinnerne reagerer - og ikke minst hvilket nabolag som trakk det lengste strået denne gangen - får man se i neste Nabolaget-sending fredag 10. april.

- Jeg blir jo rett og slett «gutten med gullbuksene», som drar rundt og overrasker folk som ikke aner at de har vunnet mye penger. For en jobb, sa Alex Rosén i forbindelse med premieren på programmet den 13. februar i år.

Artikkeltags