SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

15 år uten bortetap i Bologna

AC Milan's Carlos Bacca celebrates at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, in Milan's San Siro stadium, Italy, Sunday, Jan. 8, 2017. AC Milan won 1-0 thanks to a goal by Bacca. (AP Photo/Luca Bruno)

AC Milan's Carlos Bacca celebrates at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, in Milan's San Siro stadium, Italy, Sunday, Jan. 8, 2017. AC Milan won 1-0 thanks to a goal by Bacca. (AP Photo/Luca Bruno) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AC Milan trives på Stadio Renato Dall'Ara.

DEL

OddstipsTirsdagens oddstips leverte plusstall, med treff på dobbelttipset på M'gladbach og Monaco til 2,59 i odds (250 kroner i innsats). Singeltipset vårt på Norwich gikk dessverre ikke inn.

Onsdagens langoddsprogram er bra og variert. Det er tennis, i tillegg er det håndball fra Norge og Danmark, ishockey og selvsagt en rekke fotballkamper. Blant annet fra fransk Ligue 1, tysk cup og italiensk Serie A. Det spilles også en spennende omkamp i FA-cupen i England mellom Leicester og Derby.

Midtukekupongen: Dortmund er et cuplag!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bologna - AC Milan B

Italiensk, Serie A. Etter tre kamper på rad uten tap, gikk Bologna på et ydmykende 1-7-tap på hjemmebane mot Napoli i helgen. Før helgens pinlige utklassing hadde laget fra universitetsbyen en av de beste defensive statistikkene i Serie A.

Å score mål har vært Bolognas største problem denne sesongen. De har kun scoret 22 mål på 22 kamper så langt. Mattia Destro og Blerim Dzemaili deler toppscorertittelen i Bologna-laget før onsdagens kamp. Begge har scoret fem mål hver.

Ladislav Krejci har også vært en viktig spiller hos Bologna denne sesongen. Han har scoret ett mål og har seks målgivende pasninger på 21 kamper.

Selv om vertene gikk på trynet mot Napoli, så ligger de fortsatt på 13.-plass på tabellen med 27 poeng. De er havnet i et vakum på tabellen, hvor de er langt unna nedrykkssonen og de er havnet for langt bak i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Hjemmestatistikken til Bologna skremmer ingen. De står med 5-2-4 på de elleve siste kampene, men de var ubeseiret i de tre siste hjemmekampene før de fikk bank i helgen.

Nå venter en ny tøff hjemmekamp. AC Milan er nemlig ingen yndlingsmotstander. Bologna har ikke klart å vinne mot AC Milan på hjemmebane på de ti siste forsøkene. Sist de vant hjemme på Stadio Renato Dall'Ara mot Milan var tilbake i mars 2002. I denne perioden har de heller ikke klart å vinne borte mot Milano-laget.

Milan på sin side opplever også en alvorlig formsvikt. De tapte 0-1 på San Siro mot Sampdoria i helgen, og det var lagets tredje serietap på rad. Nå har Milan falt ned til åttendeplass. De har 37 poeng, og har fem poeng opp til Atalanta på femteplass.

AC Milan står uten seier i de fem siste kampene uansett turnering. Det begynner å haste med å komme tilbake på vinnersporet om de skal henge med i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Milan har trøblet defensivt denne sesongen. De har sluppet inn 27 mål på 22 kamper, og det gjør dem til et av de svakeste forsvarene blant  topp åtte-lagene.

Offensivt har de vist bedre takter. De har scoret 32 mål, 15 av dem er scoret på bortebane. Carlos Bacca er toppscorer i klubben med åtte mål.

AC Milan har ikke imponert på bortebane den siste måneden. De har tapt tre og spilt uavgjort i de fem siste bortekampene i alle turneringer. Jeg tror de har en god mulighet til å snu det onsdag. 

Bologna må klare seg uten tre spillere i onsdagens hjemmekamp mot Milan. Antonio Mirante er usikker, men Orji Okonkwo er ute med skade. I tillegg er Adam Masina suspendert.

Milan mangler en rekke spillere til bortekampen i Bologna. Riccardo Montolivo, Mattia De Sciglio, Luca Antonelli og Giacomo Bonaventura er alle ute med skader, mens Jose Sosa er suspendert.

AC Milan må begynne å vinne igjen, hvis ikke kan de glemme spill i Europa neste sesong. Bologna måtte frem med kulerammen i helgen for å holde styr på baklengsmålene da de tapte hele 1-7 mot Napoli.

Her er vårt singeltips onsdag 8. februar:

Bologna - Milan 3,10 - 3,05 - 2,05 B

Total odds: 2,05