SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,10 i odds for en sprek dobbel

Manchester Citys Sergio Aguero kan være tilbake i startelleveren i dagens kamp.

Manchester Citys Sergio Aguero kan være tilbake i startelleveren i dagens kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sergio Aguero kan være tilbake fra start i mandagens kamp.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret gikk også søndag med overskudd. Vi hadde uavgjort mellom Rennes og Nice til 3,00 i odds. Rennes gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse, men Nice utlignet i annen omgang. Herlig! Vi hadde 100 kroner i innsats. Singeltipset på Köln gikk beklageligvis ikke inn.

Det er flere interessante objekter på mandagens langoddsprogram. Det spilles blant annet kamper i italiensk Serie A, spansk La Liga, tysk 2. Bundesliga og i engelsk Premier League. Det definitive høydepunktet for anglofile nordmenn er uten tvil Bournemouth – Manchester City. Natt til tirsdag er det to kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hannover 96 – VfL Bochum H

Tysk, 2. Bundesliga. Hannover fikk på trynet forrige helg mot Greuther Fürth. De tapte 1–4 og mistet tabelltoppen.

Før mandagens kamp ligger de nede på tredjeplass med 35 poeng, men de kan ta over annenplassen med seier eller uavgjort mandag kveld. Braunschweig innehar annenplassen før mandagens kamp med 36 poeng.

Det er imidlertid bare seier som er godt nok om de skal holde følge med Stuttgart i kampen om førsteplassen. Det er tett i toppen av 2. Bundesliga. Det er bare seks poeng som skiller Stuttgart på topp og Union Berlin på fjerdeplass, men det er bare de to øverste plassene som gir direkte opprykk til Bundesliga.

Hannover fikk en ny knekk i midtuken da de røk ut av cupen etter å ha tapt 1–2 mot et Eintracht Frankfurt-lag som stilte med et svekket mannskap.

Stopperen Timo Hubers og kaptein Manuel Schmiedebach er begge skadet. Også midtbanespilleren Mike Steven Bahre (2/0) og spissen Charlison Benschop er ute med skader.

Bochum på sin side klarte bare 1–1 på hjemmebane mot Karlsruher sist helg. Bochum hadde ballen mest, men de var altfor lite kreativ i det offensive spillet.

Bochum er uten seier i de tre siste kampene, men de ligger trygt plassert utenfor nedrykkssonen. De har seks poeng mer enn lagene som ligger på de tre nederste plassene på tabellen.

På bortebane har de vært skrekkelig svake. De står med 1-3-6 på sine ti bortekamper, og jeg tviler på at de pynter på statikken i Hannover.

Gjestene mangler Pawel Dawidowicz, Timo Perthel, Kevin Stoger og Thomas Eisfeld.

Hannover trenger tre poeng i denne kampen, og de møter et bortesvakt Bochum-lag. Det skal være tre poeng til hjemmelaget, mener jeg. Oddssen er 1,55, og den bruker vi i en fin dobbel.

Bournemouth – Manchester City (Handikap fulltid 1-0) B

Engelsk, Premier League. Bournemouth tapte 3–6 mot Everton i forrige serierunde. Det var lagets sjette kamp på rad uten seier. De har tapt tre og spilt to uavgjort i ligaen, og de gikk på et flaut 0-3-tap mot Millwall i FA-cupen.

Det er først og fremst svak forsvarsspill som må ta skylden for de elendige resultatene. The Cherries har sluppet inn 19 mål på de seks siste kampene. Det gir et snitt på over tre baklengsmål per kamp.

Situasjonen blir ikke bedre av at tre av lagets førstevalg i forsvarsrekken er usikre. Adam Smith, Charlie Daniels og Simon Francis har alle problemer med småskader.

De dårlige resultatene i de fem siste ligakampene har gjort at Bournemouth har falt på tabellen. De ligger nå på 14.-plass med 26 poeng. Før mandagens kamp er Eddie Howes' menn bare seks poeng over nedrykksstreken.

Manchester City på sin side har vist stigende form. De er ubeseiret i de tre siste ligakampene, og de har vunnet fem av de siste syv kampene de har spilt.

Litt overraskende er det nok at City er bedre borte enn hjemme denne sesongen. De har vanligvis vært et meget godt hjemmelag.

På elleve bortekamper har de syv seire, én uavgjort og tre tap. De har scoret 26 mål på bortebane så langt. Det gjør dem til det laget som scorer tredje mest på bortebane, bare Liverpool 831) og Chelsea (33) har scoret flere bortemål enn dem denne sesongen.

Manchester City-manager Pep Guardiola har hele stjernegalleriet sitt tilgjengelig til denne kampen. Det betyr at vi kan få se Sergio Agüero fra start. Han har varmet benken fra start i de to siste kampene.

Swansea skapte trøbbel for Pep Guardiolas menn, men jeg tror de får en enklere oppgave på den engelske sørkysten. Målene renner inn hos Bournemouth, og City har mer enn nok spillere som kan plassere ballen i mål.

Jeg har spesielt latt meg imponere av den unge brasilianeren Gabriel Jesus som har vist seg frem fra første spark på ballen etter at han kom til City fra Palmeiras i Brasil. Han har scoret tre mål på tre kamper for sin nye klubb.

City har en god statistikk mot Bournemouth. De har aldri tapt mot laget fra den engelske sørkysten. På ni kamper har de syv seire og to uavgjorte.

De har vunnet samtlige tre Premier League-kamper mot The Cherries. På de kampene har de scoret 13 mål og kun sluppet inn ett mål!

Jeg tror City vinner denne matchen med to mål eller mer. Det gir 2,00 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Mandagens dobbelttips er Hannover 96 + Manchester City (1-0 i handikap). Denne dobbelen belønnes med 3,10 i odds, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 2010.

Her er vårt dobbelttips mandag 13. februar:

Hannover 96 – VfL Bochum 1,55 – 3,50 – 4,50 H

Bournemouth – Manchester City (Handikap fulltid 1-0) 2,55 – 3,55 – 2,00 B

Total odds: 3,10