SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Alaves er solide på hjemmebane

Deportivo Alaves og Ruben Duarte jubler etter 1-0-seieren mot Real Madrid hjemme i Nord-Spania. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

Deportivo Alaves og Ruben Duarte jubler etter 1-0-seieren mot Real Madrid hjemme i Nord-Spania. (AP Photo/Alvaro Barrientos) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Premier League: Wolves taper alltid mandagskampene

Oddsdobbel: Dansk mandagsdobbel til over fem ganger innsatsen

Oddssingel La Liga: Alaves er solide på hjemmebane

V64 Sverige: Frekk V64-banker i spennende omgang

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Newcastle, i tillegg er det spennende kamp fra La Liga hvor Alaves møter Levante. Det er også kamper fra 2. Bundesliga, italiensk Serie B og fransk Ligue 2. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i NHL og det spilles fire kamper i NBA.

NB! 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

CD Alaves – Levante 2,05 – 3,00 – 3,20 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Alaves startet sesongen fantastisk bra, men de har ikke vært like overbevisende de siste ukene. Baskerne står uten seier i de fire siste kampene, og de har tre tap på rad før mandagens kamp mot Levante.

Til tross for nedturen de siste ukene, er Alaves fortsatt med i kampen mot en plass i Europa neste sesong. Det ser imidlertid ut at det skal bli vanskelig å klare det. Alaves-laget er svekket i løpet av den siste måneden etter at de solgte Ibai Gomez til Atletic Bilbao. Ikke nok med det, de lot også Rubén Sobrino gå til Valencia.

Det har fått konsekvenser offensivt. Alaves har kun scoret ett mål på de fire siste kampene.

Til mandagens kamp er innlånte Takashi Inui spilleklar, og han kan gjøre en forskjell hvis han har tilpasset seg måten laget spiller på.

Det er vanskelig å bli kloke på Levante. De har vært fantastisk gode i enkelte bortekamper denne sesongen. De har blant annet vunnet mot Betis og Real Madrid, samtidig har de sluppet inn hele elleve mål mot Sevilla denne sesongen. I forrige bortematch tapte de hele 0–5 mot nettopp Sevilla.

Det er vanskelig å vite hvordan Levante vil angripe mandagens bortekamp, men det er også mange spørsmålstegn rundt Alaves. Hvem skal score målene etter at Ibai Gomez forlot klubben? Han var sentral offensivt, og så langt har ikke de andre angriperne klart å fylle hullet etter ham.

Levante er et lag som liker å kontre på motstanderne, så Alaves må passe seg for ikke å bli for offensive i denne kampen. Da kan de bli straffet. Nå skal det sies at gjestene fra Valencia også har hatt trøbbel med å score. De står uten mål i fire av de fem siste kampene. Spissene Roger Marti og Jose Luis Morales får ikke mye hjelp. Og jeg tror de skal få slite mot et meget solid Alaves-forsvar.

U-faren er stor i denne kampen, men jeg velger likevel å gå for hjemmeseier. Alaves må stoppe tapsrekken, og jeg tror de har en god mulighet til å klare det i mandagens hjemmekamp. Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga. Levante har kun én seier på de åtte siste kampene, og de har ikke vunnet borte mot Alaves siden 1996. Jeg mener hjemmelaget skal vinne denne kampen. Oddsen på H er 2,05. Det funker greit som en singel.

Klikk her for å levere dette spillet