SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Balotelli sliter med scoringsformen

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi traff godt med våre franske tips forrige helg. Derfor prøver vi oss igjen med denne godbiten.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk inn ett av tre oddstips lørdag. Singeltipset på M'gladbach satt som et skudd. Det ga pene 2,17  i odds (100 kroner i innsats). De to øvrige tipsene gikk dessverre ikke inn.

Det er flere interessante kamper på søndagens oddsprogram. Det spilles blant annet spennede kamper i spansk La Liga mellom Atletico Madrid og Celta Vigo, i Italia skal Cagliari være vertskap for serieleder Juventus og i England spilles det to kamper i Premier League: Chelsea skal møte hjemmesterke Burnley og Leicester og Swansea møtes i en viktig kamp i bunnkampen.

Søndagskupongen: Er Leicester tilbake på sporet?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Rennes - Nice U

Frankrike, Ligue 1. Dette er et spennende oppgjør, med gode odds fra Norsk Tipping. Rennes har ikke vunnet en fotballkamp på over tre måneder (!), mens eventyret Nice har kommet inn i et litt tristere kapittel.

For å ta hjemmelaget først. Rennes er ikke et håpløst dårlig lag. De er relativt solide bakover, men sliter som bare det med å få ballen i mål. Det har resultert i fire strake uavgjortkamper, og poengdeling i fem av de seks kampene. Sist Rennes vant en kamp var hjemme mot Saint Etienne den 4. desember. Da ble det 2-0-seier. Den gang lå laget helt oppe på en 4.-plass, og konkurrerte om en Champions League-plass.

Nice feiret jul på tabelltopp, men etter en ustabil start på 2017 har PSG og Monaco passert dem på tabellen. Fire av de siste åtte kampene har endt uavgjort. De avsluttet 2016 med et målløst oppgjørt borte mot Bordeaux, og startet nyåret med å spille uavgjort mot bunnlagene Bastia og Metz. Siden har det blitt seier mot Guingamp, stortap mot Monaco og en knepen 1-0-seier mot Saint Etienne i midtuken.

I likhet med Rennes skyldes den ustabile formen manglende scoringer. Mario Balotelli (9 scoringer*) og Alassane Plea (11*) har stått bak over halvparten av målene til Nice (38 scoringer totalt) denne sesongen, men har bare scoret ett mål hver etter jul. Mot Saint Etienne sist ble førstnevnte benket.

Innbyrdes er det svært jevnt i dette oppgjøret. Rennes har vunnet 13 kamper, Nice tolv, og tolv har endt uavgjort. Statistisk sett ender hvert tredje oppgjør uavgjort, og uten at man skal legge for mye i det, har Nice vunnet de to siste kampene mellom lagene. Forrige uavgjortkamp var i den franske cupen i april i fjor. Den gang endte det 1-1. Forrige poengdeling i ligaen kom for to sesonger siden. Da endte det, hold pusten, 0-0.

Faktum er at det er to lag med skrantende form som møtes. Det er to lag som har sin største styrke i det defensive spillet, og jeg har dårlig tro på et målrikt oppgjør. Nice har bare sluppet inn 18 mål denne sesongen, mens Rennes på 24 kamper har sluppet inn 27 mål.

Både Rennes og Nice har spilt en haug av uavgjortkamper i det siste, så et kjedelig 0-0-resultat i denne kampen hadde ikke overrasket meg i det hele tatt. 100 kroner innsats. Spillstopp 1455.

Her er vårt singeltips søndag 12. februar:

Rennes - Nice 2,50 - 3,00 - 2,50 U

Totalodds: 3,00