SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona får trøbbel i Tyskland

Barcelona's Luis Suarez, right, celebrates with teammate Antoine Griezmann after scoring his side's fifth goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)

Barcelona's Luis Suarez, right, celebrates with teammate Antoine Griezmann after scoring his side's fifth goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) Foto:

Av

Dortmund kan slå et Barcelona-lag som ikke har overbevist i seriestarten.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League: Sjelden mulighet for Dortmund

Oddstips Champions League: Salah og Liverpool lever godt med uavgjort

Oddstips Champions League: Nordmann kan bli årets store nye Champions League-stjerne

Målscorerspill CL: Håland skal erobre Europa

Oddstips:

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Lotto-millionær fra Bergen tar ikke telefonen

V65 ForusSpennende V65-kveld fra Forus

V4 HagmyrenHerlig V4-lunsj fra Sverige

Det er en eventyrlig midtuke vi har foran oss. I kveld sparkes gruppespillet i Champions League i gang, og åtte kamper skal spilles i kveld. Det er storkamper mellom Napoli og Liverpool og mellom Borussia Dortmund og Barcelona og med norske øyne er det også meget spennende med Erling Braut Håland og FC Salzburgs hjemmekamp mot Genk. I tillegg er det masse ishockey på menyen. Stavanger Oilers tar imot Storhamar i Get-ligaen og det er full runde i SHL i Sverige. I England spilles det fulle serierunder i både League One og League Two.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Borussia Dortmund - Barcelona H 3,00 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Dortmund slo tilbake direkte etter det pinlige 1-3 tapet for Union Berlin nest sist og slo sterke Bayer Leverkusen hele 4-0 hjemme i helgens seriekamp. 13 scoringer på de fire første seriekampene forteller at den offensive slagkraften som vanlig er tilstede for Dortmund.  Nico Schulz og Lukasz Piszczek er fortsatt ute med skader.  Dortmund vant sin gruppe forrige sesong og knuste blant annet Atletico Madrid 4-0 i hjemmekampen da, men røk ut allerede i åttedelsfinalen mot et meget effektivt Tottenham.

Barcelona har hatt en slow start i La Liga. Knuste riktignok Valencia 5-2 hjemme lørdag kveld, men har kun tatt ett poeng på sine to første bortekamper. Lionel Messi har ikke vært med i noen av seriekampene enda, men er friskmeldt til kveldens kamp, så får vi se om Valverde velger å gi ham startplass. Samuel Umtiti og Ousman Dembele er fortsatt uaktuelle grunnet skader. Barcelona har kun tapt to av sine tredve siste gruppespillkamper (de fem foregående sesongene). De tapte 2-3 borte mot PSG i november 2014 og de gikk på sitt foreløpig siste tap i gruppespillet 1. november 2016, da det ble 1-3 tap borte mot Manchester City.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Ergo har man altså ikke blitt rik av å spille mot Barcelona i gruppespillet de fem foregående sesongene. Likevel gir vi Borussia Dortmund sjansen i kveld til å påføre Barcelona et sjeldent tap. 3,00 i odds på tysk hjemmejubel er gangbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!