SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona slår tilbake

Barcelona's Lionel Messi looks on duringVthe Champion's League round of 16, first leg soccer match between Paris Saint Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. PSG won the match 4-0. (AP Photo/Francois Mori)

Barcelona's Lionel Messi looks on duringVthe Champion's League round of 16, first leg soccer match between Paris Saint Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. PSG won the match 4-0. (AP Photo/Francois Mori) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

0-4 i Paris var et absurd arbeidsuhell.

DEL

SøndagskupongenJeg har ingen tro på at Blackburn kan lage trøbbel for Manchester United i FA-cupen. I Spania plukker jeg tre strake sikre: Barcelona, Celta Vigo og Vallecano. Og ikke engang tenk på å gardere Roma hjemme i kamp 11!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1655.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Blackburn - Manchester United  B

FA-cup, og det er neppe grunn til å sløse med garderinger her. Blackburn kan fort komme til å rykke ned fra Championship, det har gått jevnlig nedover med 1995-vinneren av Premier League siden indiske kylling-eiere overtok. Og Zlatan drømmer nok om Wembley!

2. Barcelona - Leganes  H

Barcelona plukket fra hverandre Alavés med 6-0 på bortebane sist helg. Nå møter de et lag fra enda lengre ned på La Liga-tabellen enn Alavés, og selv om de gikk på en kjempesmell mot PSG i Mesterligaen, klarer jeg ikke å sette annet enn en H her.

3. Celta Vigo - Osasuna  H

Celta Vigo ledet to ganger, men tapte til slutt 2-3 for Atletico Madrid sist søndag, blant annet etter et kunstmål av Torres. Osasuna sliter blytungt, helt sist. Mye skal skje om de skal redde plassen, og de har tapt de to siste.

4. Rayo Vallecano - Mirandes  H

Segunda Division. Rayo Vallecano er et ålreit hjemmelag, men borteformen holder dem i nedrykksstriden. Mirandes er nest sist, men langtfra fortapt, for det er tett i bunnen. Formen til bortelaget, med kun to poeng på de seks sist, gjør at jeg setter H.

5. Real Oviedo - Getafe  H(U)

Oviedo er i flott form, og fire seire på de fem siste har fått dem inn på playoff. Også Getafe er i toppen, to poeng foran hjemmelaget. Men de har bare vunnet en av de fem siste, og er ikke noe stort bortelag.

6. Alcorcón - Real Zaragoza  H(U)

Tabellnaboer like under midten, og to ustabile lag. Men bare ett lag har sluppet inn færre mål på hjemmebane enn Alcorcon! Zaragoza har 2-4-7 på bortebane, og da blir også dette en HU.

7. Köln - Schalke 04  H(U)

Så er vi i Tyskland og 1. Bundesliga. Der er Köln ubeseiret hjemme, med 5-4-0 på ni kamper. Schalke har for lengst ristet av seg den elendige starten, da de tapte fem på rad fra premieren. Men i det siste har det vært blandet drops, og Köln er favoritter her.

8. Montpellier - Saint-Etienne  (HU)B

I fransk Ligue 1 er Montpellier en middelhavsfarer, mens Saint-Etienne jager e-cup. Bortsett fra et tap for sterke Nice, har gjestene vunnet alt i hjemlig serie de siste ukene. Men Motpellier har 6-4-2 hjemme, så jeg anser denne for å være helt åpen.

9. Lyon - Dijon  H

Lyon er et merkelig lag denne sesongen. Av 24 kamper har kun én endt uavgjort – det er himmel eller helvete fra denne gjengen. Men de seks siste viser 2-0-4, så dette er ikke et lag i form. Likevel; hjemme mot Dijon skal de vinne.

10. Paris Saint-Germain - Toulouse  H(U)

PSG har heng på serieleder Monaco. Uten Zlatan, har Édinson Cavani fått mer boltreplass, og er toppscorer i Frankrike med 25 mål på 23 spilte kamper. Klinte til med sjokkerende 4-0 over Barcelona. Men Toulouse har syv poeng på de tre siste, så jeg åpner faktisk for U.

11. Roma - Torino  H

Roma hjemme virker ikke å være noe å gjøre med. Laget fra den evige stad har 11-0-0 og 32-7 på Olympiastadion denne sesongen. Torino er på øvre halvdel i italiensk Serie A, men mot denne hjemmemaskinen har de nok ikke sjans.

12. Milan - Fiorentina  H(U)

Milan er på sporet igjen, etter at de plutselig tapte tre strake kamper. De kom tilbake mot Lazio sist, og har fire poeng på de to siste. Begge disse lagene kjemper om en plass i Europa neste sesong. Men italienerne er hjemmekjære gutter, så jeg tror ikke på B.