SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Birmingham-nedturen fortsetter i kveld

Gianfranco Zola har kun vunnet én av tolv kamper som Birmingham-manager.

Gianfranco Zola har kun vunnet én av tolv kamper som Birmingham-manager. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Preston jakter en playoff-plass. Det vil Birmingham få merke.

DEL

Oddstips (Siste) Mandagen ble en fin oddsdag. Dobbelttipset vårt med Hannover 96 og Manchester City med handikap gikk inn til flotte 3,31 i odds (250 kroner i innsats), men råtipset gikk dessverre ikke inn. Vi antydet at Lazio – Milan kunne ende uavgjort, men valgte å satse på bortelaget. Det skulle vi ikke gjort. Kampen endte 1–1.

Endelig er Mesterliga-sirkuset tilbake på oddsmenyen tirsdag, men det er også et fyldig program fra England. Der spilles det full runde i Mesterskapserien, League One og League Two.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Preston North End – Birmingham City H

Engelsk, Mesterskapserie. Simon Graysons menn leverer over all forventning denne sesongen. Preston har kun tapt én av de siste åtte kampene. I forrige serierunde banket de Brentford 4–2 hjemme på Deepdale.

Med femten kamper igjen å spille ligger Preston på en flott ellevteplass med 45 poeng, og opp til playoff er det kun syv poeng. The Lilywhites vil med seier i denne matchen for alvor melde seg på i kampen om en playoffplass.

Den irske landslagsspilleren Aiden McGeady er på lån fra Everton, og han scoret to mål mot Brentford. Dermed har han scoret tre mål så langt denne sesongen. Han kan bli en viktig spiller i kampen om en playoff-plass om han kommer i gang. Hittil denne sesongen er det Jordan Hugill som har sørget for flest scoringer hos Preston med sine åtte mål.

Hjemme på Deepdale har Preston 7-4-5 denne sesongen, og bare én av de åtte siste på eget gress har endt med tap.

Preston har også en god statistikk mot Birmingham. De har kun tapt én av de siste elleve kampene mot tirsdagens gjester.

Hjemme på Deepdale har de møtte Birmingham seks ganger siden 2001, og de har kun tapt én gang. Det skjedde for 16 år siden. I februar 201 vant Birmingham 2–0 mot Preston.

Birmingham er ille ute. Etter at Gianfranco Zola tok over som trener for St. Andrews-laget har de kun vunnet én gang. De slo Fulham for halvannen uke siden, men fredag gikk de på en ny smell. Da tapte de hele 0–3 mot Sheffield Wednesday.

De har bare én seier på de tolv siste kampene, og har falt som en stein på tabellen. Før mandagens kamp ligger Birmingham på tolvteplass med 40 poeng.

De har elleve poeng ned til Blackburn som ligger under nedrykksstreken, og veien opp til kvalik er tolv poeng. Birmingham er havnet i et slags ingenmannsland.

Alex Baptiste er eneste på skadelisten hos hjemmelaget. Gjestene må klare seg uten David Davis som er suspendert. I tillegg er Clayton Donaldson, Michael Morrison, Ryan Shotton og Jacques Maghoma ute med skader.

Nå venter en ny tøff kamp for Zolas menn som har hatt store problemer på bortebane. Den forrige borteseieren kom tilbake i november. Jeg kan ikke se at de skal vinne på Deepdale. Preston viser glimrende form, og de spiller god fotball. Birmingham har vært en gigantisk skuffelse, og jeg tror de taper igjen tirsdag kveld.

1,90 i odds på hjemmeseier er ok, og jeg bruker det som et singeltips. Vi smeller til med 250 kroner i innsats, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 14. februar:

Preston North End–Birmingham City 1,90–3,15–3,40 H

Total odds: 1,90