SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Eintracht skal videre cupen

Frankfurt's Alexander Meier plays the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Friday, Jan. 27, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)

Frankfurt's Alexander Meier plays the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Friday, Jan. 27, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hannover med Iver Fossum og Stefan Strandberg får kjørt seg mot Eintracht Frankfurt.

DEL

OddstipsTirsdagens oddstips leverte plusstall, med treff på dobbelttipset på M'gladbach og Monaco til 2,59 i odds (250 kroner i innsats). Singeltipset vårt på Norwich gikk dessverre ikke inn.

Onsdagens langoddsprogram er bra og variert. Det er tennis, i tillegg er det håndball fra Norge og Danmark, ishockey og selvsagt en rekke fotballkamper. Blant annet fra fransk Ligue 1, tysk cup og italiensk Serie A. Det spilles også en spennende omkamp i FA-cupen i England mellom Leicester og Derby.

Onsdagens singeltips: 15 år uten bortetap i Bologna

Midtukekupongen: Dortmund er et cuplag!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt B

Tysk cup, åttendedelsfinale. Etter 14 sesonger på rad i 1. Bundesliga, rykket Hannover 96 ned til 2. Bundesliga etter sist sesong. Det er ikke alltid like enkelt for klubbene som rykker ned å rykke direkte opp igjen, spseielt ikke fra en sterk liga som 2. Bundesliga.

Hannover 96 har klart seg bra. De ligger nå på annenplass i 2. Bundesliga, tre poeng bak serieleder Stuttgart. Det er tett i toppen av 2. Bundesliga. Kun syv poeng skiller de fem topplagene.

Hovedmålet til Hannover denne sesongen er å rykke opp igjen til øverste nivå i Tyskland, og da spørs det om de har råd til å satse på cupen. Så langt har de slått ut Kickers Offenbach (3-2 etter ekstraomgnager) og divisjonskollega Fortuna Düsseldorf (6-1).

Eintracht er det første laget de møter fra 1. Bundesliga denne sesongen. Det er ingen enkel oppgave. Eintracht Frankfurt ligger på tredjeplass i Bundesliga etter 19 serierunder. Årsaken til den gode tabellplasseringen er først og fremst en bra hjemmestatistikk, men de har også vist fine takter på bortebane.

Trolig Hannover 96-lag: Tschauner – Sorg, Strandberg, Sané, Prib – Bakalorz, Anton – Sarenren Bazee, Klaus – Sobiech, Harnik

Eintracht Frankfurt har hatt en fantastisk sesong så langt. Laget fra den tyske finansbyen spilte nedrykkskvalik sist sesong, men denne sesongen ligger de helt oppe på tredjeplass. De er syv poeng bak Leipzig på annenplass, og elleve poeng bak Bayern Munchen som innehar førsteplassen.

I forrige serierunde slo de Darmstadt 98 2-0. Det var Niko Kovac sine menns andre seier på rad. Det var samtidig den andre kampen på rad uten baklengsmål.

Eintracht skal spille mot Leverkusen i Bundesliga førstkommende lørdag. Det tette kampprogrammet gjør at Kovac antakeligvis vil hvile noen spillere i åttendedelsfinalen onsdag.

På tirsdagens pressekonferanse røpte Kovac at sentrale spillere som Alexander Meier, Tyson Chandler og Makoto Hasebe kan komme til å starte på benken. Det vil selvsagt svekke Eintracht, men ikke mer enn at jeg tror de kan vinne denne kampen.

2,50 i odds på borteseier er interessant, synes jeg. Hannover var elendig i forrige serierunde, da de tapte 1-4 mot Furth. De må tilbake på vinnersporet i ligaen om de ikke skal falle ned fra annenplassen som gir direkte opprykk. Da kan de bruke denne kampen til å spare spillere. Jeg venter en ganske åpen kamp.

De beste lagene pleier likevel ofte å være best i slike kamper, og det gjør at jeg tror på en knapp seier til Eintrach. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 7. februar:

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 2,40 - 3,10 - 2,50 B

Total odds:  2,50