SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Er Leicester tilbake på sporet?

Leicester's Yohan Benalouane, left, competes for the ball with Derby's Richard Keogh during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Leicester City and Derby County at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)

Leicester's Yohan Benalouane, left, competes for the ball with Derby's Richard Keogh during the English FA Cup Fourth Round replay soccer match between Leicester City and Derby County at the King Power Stadium in Leicester, England, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nei, så enkelt er det ikke. Og cupseieren onsdag kostet!

DEL

SøndagsbongenJa, Leicester viste fremgang da de tok Derby i cupen, men Derby er fortsatt et Championship-lag. Så jeg tror mest på Swansea i kamp 1 på søndagsbongen.

Atletico Madrid er et enkelt valg som sikker, de har fått opp dampen igjen i La Liga. Oviedo og Numancia skal også vinne, på nivå 2 i Spania. Men jeg er ikke helt sikker på Juventus, faktisk!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1655.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Swansea - Leicester  H(U)

Swansea har hatt en opptur og kommet seg over streken etter at de ga Bob Bradley fyken. Og da kan de selvsagt slå Leicester også. For fjorårets seriemester har hatt en nedtur som er nesten like oppsiktsvekkende som gull-oppturen. De avanserte mot Derby i FA-cupen onsdag, men ikke før de hadde spilt i to timer og brukt masse krefter.

2. Las Palmas - Sevilla  U(B)

I spansk toppseire har Las Palmas de par siste årene tatt en posisjon som et lag midt på tabellen, langt bedre enn den heistilværelsen de ofte har vært inne i. Sevilla er fortsatt noen hakk foran, de er på 3.-plass, men har hatt en nedtur i de to siste kampene.

3. Atletico Madrid - Celta Vigo  H

Atletico Madrid hadde sin dårligste periode på flere år ta de tapte fire av syv seriekamper inn mot jul. Men like før høytiden tok de seg sammen, og har fire seire og to uavgjorte på de seks siste kampene. Celta Vigo er helt ok, men vinner neppe borte mot Atletico.

4. Elche - Murcia  U(HB)

Så var vi i Segunda, og der skal begge disse to passe seg for å ikke havne i trøbbel. Det er jevnt i denne divisjonen, og Murcia er bare to poeng over streken. Men det er ikke lenge siden de lå under. Bortelaget i best form, men vinner ikke så ofte på fremmed gress.

5. Mirandes - Real Oviedo  B

Mirandes har havnet nest sist etter bare to poeng på de fem siste kampene. Men først og fremt er de et elendig bortelag (ikke en eneste seier), mens de er helt ok hjemme (5-4-3). Oviedo er i form, med tre seire på de fire siste. Jeg tar sjansen på at det holder.

6. Numancia - Reus Deportiu  H

Tabellnaboer like under playoff, og begge er i ganske grei form. Numancia taper ikke ofte hjemme, har 6-4-2 på eget gress. Reus rykket opp i fjor, har levd store deler av sitt liv i lavere divisjoner, og skal egentlig ikke være gode nok til hevde seg i toppen.

7. Mallorca - Rayo Vallecano  U

Mallorca falt under streken etter tapet for Oviedo sist. Har bare vunnet en av sine ti siste i serien. Vallecano er tre poeng foran etter seier mot et annet bunnlag, Almeria, sist. Men har bare én borteseier denne sesongen. U er ganske sannsynlig, jeg tar sjansen.

8. Freiburg - Köln  H(U)

I tysk 1. Bundesliga er Freiburg oppe på 8.-plass, mest takket være en god hjemmestatistikk (6-0-3). Köln er på plassen foran, men avstanden er såpass mye som seks poeng. Laget fra den fotballgale byen er også klart best på hjemmebane.

9. Saint-Etienne - Lorient  H

I Frankrike hadde Saint-Etienne tre strake seire før tapet mot Nice onsdag. I nærheten av e-cupplass. Lorient er i helt andre enden av tabellen, helt sist i fransk toppserie. Laget fra Bretagne vant faktisk sist, og er ikke fortapt. Men mot Saint-Etienne tror jeg de ryker. 

10. Nantes - Marseille  (U)B

Nantes var i knallform, men etter fire strake seire har de nå bare ett poeng på de tre siste. Det betyr at de igjen er litt nede på nedre halvdel. Marseille vant onsdag, og bør ikke tape denne om de skal holde liv å håpet om e-cup.

11. Sampdoria - Bologna  H

To strake seire til Sampdoria, mot Bolognas ene poeng på de to siste, gjør at disse lagene har byttet plass rundt midten. Og siden en nesten alltid må ha med H i Italia, tar jeg sjansen på å spille den rein her.

12. Cagliari - Juventus  (U)B

Cagliari ligger godt under midten, men har 7-2-2 på elleve hjemmekamper denne sesongen. Oppgaven her er selvsat enorm, Juventus cruiser mot nok et gull. Men de har «bare» vunnet med ett og to mål i de siste kampene, og brukte over en time på å score mot Crotone onsdag (2-0), så jeg gir Cagliari en U-sjanse.