SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

FC Köln bryter dårlig bortetrend

Cologne's Anthony Modeste celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayer Leverkusen in Cologne, Germany, Wednesday, Dec. 21, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)

Cologne's Anthony Modeste celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Bayer Leverkusen in Cologne, Germany, Wednesday, Dec. 21, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FC Köln har ikke vunnet borte mot Freiburg på 21 år!

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk inn ett av tre oddstips lørdag. Singeltipset på M'gladbach satt som et skudd. Det ga pene 2,17 i odds (100 kroner i innsats). De to øvrige tipsene gikk dessverre ikke inn.

Det er flere interessante kamper på søndagens oddsprogram. Det spilles blant annet spennende kamper i spansk La Liga mellom Atlético Madrid og Celta Vigo, i Italia skal Cagliari være vertskap for serieleder Juventus og i England spilles det to kamper i Premier League: Chelsea skal møte hjemmesterke Burnley og Leicester og Swansea møtes i en viktig kamp i bunnkampen.

Søndagens råtips: Balotelli sliter med scoringsformen

Søndagskupongen: Er Leicester tilbake på sporet?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Freiburg – 1. FC Köln B

Tysk, 1. Bundesliga. Freiburg ligger på tiendeplass før søndagens kamper med 26 poeng. De er syv poeng bak Hertha Berlin som innehar den siste Europlaliga-plassen.

Uansett, ambisjonene til Freiburg er ikke å spille i Europa neste sesong, så de er brukbart fornøyd med resultatene så langt. De har vunnet to og tapt to av de fire siste kampene, i forrige serierunde fikk de bank av M'gladbach. De tapte hele 0–3 på bortebane.

På hjemmebane derimot har Freiburg vært gode denne sesongen. De har tatt seks av åtte seire foran egne fans. Kampene til Freiburg har vært underholdende. Det har vært scoret tre mål eller mer i de fire siste kampene til Freiburg.

Angriperen Maxililian Phillip og forsvarsspilleren Marc Torrejon er tilbake til denne kampen, og begge spillerne er ventet å starte kampen. Phillip er den spilleren som har scoret nest mest mål i laget hittil.

Freiburg er forsterket før møtet med Köln, men det spørs om det hjelper. FC Köln har spilt fantastisk god fotball i de siste kampene, og de er bare ett poeng bak Hertha Berlin som innehar den siste Europaliga-plassen i øyeblikket.

De er ubeseiret i de seks siste kampene, hvorav fire kamper har endt uavgjort og to er vunnet. De slo Darmstadt hele 6–1 og vant 1–0 mot Wolfsburg. Men i midtuken røk de ut av cupen etter å ha tapt 0–2 mot Hamburger SV.

På bortebane har ikke FC Köln imponert. De står med to seire, to uavgjorte og to tap på de seks siste kampene på fremmed gress.

FC Köln har ikke vunnet borte mot Freiburg på de siste elleve forsøkene. Syv kamper har endt med tap og fire har endt uavgjort. Ja, gjestene har faktisk ikke vunnet borte mot Freiburg siden august 1996! Det begynner å bli en stund siden.

Men med den formen FC Köln viser nå, tror jeg de har gode muligheter til å bryte den svake bortetrenden mot Freiburg. Jeg tror FC Köln tar sin første borteseier på 21 år.

Hovedårsaken til at jeg tror på borteseier heter Modeste og Osaka. Begge har vært glimrende for FC Köln denne sesongen. Modeste har scoret 15 av lagets 28 mål, altså over halvparten av scoringene til FC Köln. Japanske Osaka har også vært god offensivt hos Köln.

Jeg tror de kan lage problemer for Freiburg-forsvaret på søndag. Borteseier gir fine 2,50 i odds. Vi satser 100 kroner på bortelaget, og spillestopp er klokken 1725.

Her er vårt singeltips søndag 12. februar:

Freiburg – 1. FC Köln 2,40 – 3,10 – 2,50 B

Total odds: 2,50