SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går Storhamar på en Stjernen-smell?

Stavanger  20160409.
NM semifinale i ishockey 2016:  Stavanger Oilers - Storhamar. Storhamars Martin Gran i NM semifinalen i ishockey mellom Stavanger Oilers og Storhamar i DNB Arena.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Stavanger 20160409. NM semifinale i ishockey 2016: Stavanger Oilers - Storhamar. Storhamars Martin Gran i NM semifinalen i ishockey mellom Stavanger Oilers og Storhamar i DNB Arena. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Herlig odds på borteseier på Hamar.

DEL

Oddstips (Siste) Alltid deilig å våkne opp til penger på spillkontoen. St. Louis Blues innfridde i NHL natt til torsdag. Det ga pene 2,15 i odds (250 kroner i innsats). Råtipset vårt på Napoli gikk imidlertid ikke inn, selv om italienerne sjokkerte Real med å gå opp i ledelsen.

Det er Europaligaen som dominerer torsdagens oddsprogram. I tillegg er det full serierunde i den norske eliteserien i ishockey. Det er også blant annet ishockey fra KHL, Finland og Sverige. Natt til fredag spilles det flere kamper i NHL.

Torsdagens singeltips: Solbakkens menn imponerer på bortebane

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Storhamar–Stjernen B

Norsk, eliteserie ishockey. Tabellnaboer. Storhamar ligger på sjetteplass med 61 poeng. Kun målforskjellen skiller dem fra Stjernen på syvendeplass.

Storhamar er inne i en blytung periode. De har tapt tre av de fire siste kampene. Det spesielle er at alle tre tapene er kommet hjemme i CC Amfi. De tapte 3–4 etter spilleforlengelse mot Manglerud/Star for tre uker siden, deretter tapte de 0–2 mot Sparta og i helgen kom det tredje hjemmetapet på rad da Lørenskog vant 3–2 i Hamar.

Den eneste seieren de siste tre ukene kom på bortebane mot Manglerud/Star (0-2).

Torsdag møter Storhamar et lag de vanligvis har hatt et godt tak på. Hedmarkingene har nemlig vunnet fire av de fem siste kampene mot Stjernen. Men jeg tror de kan få problemer denne gangen.

For det finnes gode argumenter for å satse på Fredrikstad-laget denne sesongen. Først av alt så synes jeg oddsen er satt for skjevt i dette oppgjøret. 1,60 i odds på et Storhamar-lag som ikke har levert i det siste frister ikke. Da er Stjernen til 3,55 i odds mer interessant. Særlig siden de har storspilt i de to siste kampene.

De banket Lillehammer 5–1 på bortebane i helgen, og i kampen før den vant de hele 5–1 mot Frisk/Asker. Ti mål og bare to innslupne mål på de to siste kampene er sterkt.

Bortetriumfen mot Lillehammer sørget for at Jarmo Tolvanens gutter gikk opp i 61 poeng med fem runder igjen å spille. Faktisk må man tilbake til 2009/10-sesongen for å finne en lignende poengfangst for Stjernens del. Den gangen holdt 60 poeng til 6. plass på tabellen!

Stjernen er også inne i sin beste sesong på åtte år. De har ingen skader per dags dato. For første gang på flere måneder hadde treneren en skadefri tropp å velge sitt lag fra.

Stjernen-keeper Sander Berg har en redningsprosent på over 96 prosent på de siste seks kampene. Og de er best borte. Ja, de har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme denne sesongen. 37 av 61 poeng er tatt på borteis. Det gjør dem til ligaens tredje beste bortelag denne sesongen.

Men, det er mulig Stjernen stiller med Tommy Johansen i mål i dag. Det er foreløpig ikke avklart.

Denne kampen er viktig for begge lagene med tanke på plassering da det kun gjenstår fem runder av seriespillet. Stjernen har vært gode på bortebane i år, og jeg stoler på at de bryter den dårlige bortetrenden mot Storhamar.

3,55 i odds på Stjernen er spennende, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt råtips torsdag 16. februar:

Storhamar Hockey–Stjernen 1,60–4,65–3,55 B

Total odds: 3,55