SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Har Klopp slitt ut Liverpool?

Liverpool manager Jurgen Klopp gestures during the English FA Cup, fourth round  soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday,  Jan.  28, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)

Liverpool manager Jurgen Klopp gestures during the English FA Cup, fourth round soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Jan. 28, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dårlige er de i hvert fall.

DEL

LørdagsbongenDet blir sagt at det er Jürgen Klopps løpskrevende spillestil, kombinert med en litt for tynn stall, som er bakgrunnen for Liverpools nedtur de siste ukene. At de rett og slett er slitne. Mulig, men det er likevel foruroligende. Jeg tror heller ikke de slår Spurs, og åpner lørdagsbongen med UB.

Jeg stoler derimot på Manchester United. Selv om Watford er kraftig forbedret i det siste tror jeg de taper på Old Trafford. Everton, Stoke og Brighton er andre greie sikre.

Bonuspotten har steget kraftig siden i forrige uke. Nå er den oppe i 1,2 millioner kroner, mens pausepotten er på 160 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Tottenham  (U)B

Selv for en som slet med slitsomme Liverpool-supportere i hele oppveksten, er det trist å se hva som har skjedd med laget etter nyttår. Fra feidende flott angrepsfotball til en stillestående tøys! Spurs er i øyeblikket sterkere, men heller ikke de har imponert i det siste.

2. Manchester United - Watford  H

Viktig og overbevisende seier av United sist, og nå har de heng på de fire foran. Det Watford gjorde mot borte Arsenal for to kamper siden, var enda mer imponerende. Men jeg har rett og slett vanskelig for å se at de skal gjenta bragden, til det er United litt for solide.

3. Middlesbrough - Everton  B

Boro har scoret to mål på de fem siste. Det sier alt om lagets store problem, som selvsagt er måltørken. Everton derimot, knallet inn seks mål mot Bournemouth sist. Nå er de ikke like sterke borte, men mot et formsvakt Middlesbrough tror jeg de vinner. 

4. West Ham - West Bromwich  (HU)B

Ikke veldig overraskende vant West Ham boret mot Southampton sist, for «Soton» er i grusom form. Det er ikke West Bromwich, de har 4-1-1 på sine seks siste. Kan fort stjele med seg seieren, siden «Hammers» ikke får det til hjemme. Men denne er helt åpen.

5. Sunderland - Southampton  H(B)

4-0 borte over Crystal Palace er jo så absolutt en måte å spille på seg selvtillit for et bunnlag. Og nå skal du bare se at Sunderland vinner igjen, for Southampton er som nevnt i elendig form. Men de må jo på et eller annet tidspunkt bli forbannet og reise seg!

6. Stoke - Crystal Palace  H

Stoke er der de har lagt i åresvis, rundt midten. Første tap på fem kamper sist, da de røk for West Brom. Palace er i fritt fall, dette tror jeg fort kan ende med nedrykk. Laget virker uten ryggrad, det er ikke lov å tape 0-4 hjemme for en bunnrival – slik de gjorde sist.

7. Brighton - Burton  H

Så er vi i Championship, der Brighton og Newcastle fortsatt holder de to direkte opprykksplassene. Brighton har 2-1-2 på sine fem siste, men det er borte poengene forsvinner. Hjemme er de bunnsolide, og det skal holde mot Burton. 

8. Reading - Barnsley  H(U)

Reading biter seg fast i toppen. Imponerende, og Jaap Stam insisterer på at hans mannskap skal være spillende, kall gjerne fotballen de spiller nederlandsk. Barnsley er bare fire poeng unna playoff, og bare fire lag er bedre enn dem borte. Kan bli jevnt her.

9. Leeds - Cardiff  H

Bare Brighton og Derby slipper inn færre mål enn Leeds hjemme. På Elland Road har det gamle storlaget 10-2-3 og 21-9 i målforskjell. Cardiff var inne i en fin periode rett etter nyttår, med tre strake seire. Men nå har de tapt tre av de fire siste.

10. Queens Park Rangers - Huddersfield  (U)B

QPR er bare seks poeng over streken. Nå tror jeg ikke de kommer til å rykke ned, men de skal passe seg litt. Bare to poeng på de fire siste. Huddersfield har 8-1-1 på de seks siste, og jeg holder dem som favoritter her.

11. Norwich - Nottingham Forest  H

Norwich kan være på vei tilbake til noe som kan bli playoff. På sitt beste er de gode nok til å tenke opprykk. Nottingham Forest har tatt noen enormt viktige seire i det siste, men de tre poengene mot Villa sist var heldige. Og kampen før slo de bunnlaget Rotherham.

12. Derby - Bristol City  H(U)

Derby er i likhet med Norwich på vei tilbake der de hører hjemme, som er oppunder eller helt i toppen. De er Championships gjerrigste lag med 22 baklengs på 29 kamper, men scorer for lite. Bristol City har tapt seks strake bortekaper med ett mål!