SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hjemmedobbel til herlig odds

Derby County's Darren Bent celebrates scoring his side's first goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Leicester City and Derby County at Pride Park, Derby, England, Friday, Jan. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP)

Derby County's Darren Bent celebrates scoring his side's first goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Leicester City and Derby County at Pride Park, Derby, England, Friday, Jan. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

3,40 i odds på en hel-engelsk dobbel.

DEL

OddstipsSpillsenteret hadde fullklaff på oddstipsene fredag. Sheffield Wednesday innfridde i singeltipset til 1,70 i odds (250 kroner i innsats), og Adler Mannheim og Mainz sørget for at dobbelttipset gikk inn med gevinst til flotte 3,33 i odds (100 kroner i innsats).

Lørdagens oddsprogram bugner av spennende objekter blant annet fra Premier League og Mesterskapserien i England. Lørdagens soleklare høydepunkt er naturligvis storkampen på Anfield mellom Liverpool og Tottenham.

Lørdagens råtips: Liverpool taper ikke mot topplagene

Lørdagskupongen: Har Klopp slitt ut Liverpool?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Ham - West Brom H

Engelsk, Premier League.  West Ham viser flott form. De har vunnet tre av de fire siste kampene. For to uker siden gikk laget fra Øst-London på en solid hjemmesmell mot Manchester City, da de tapte 0-4. Forrige helg slo de tilbake med å vinne 3-1 borte mot Southampton.

The Hammers ligger på niendeplass, og de spiller sjelden uavgjort på hjemmebane. De har faktisk ikke spilt uavgjort i noen av de seks siste kampene på London Stadium. Hjemmestatistikken viser 5-2-5.

Statistikken viser at West Brom ikke har vunnet på de seks siste bortekampene mot the Hammers, men fire av kampene har endt uavgjort.

West Ham vil vise seg frem fra en bedre side på hjemmebane enn det de gjorde mot Manchester City, og de spiller ikke ofte uavgjort. Jeg tror de vinner denne matchen.

West Brom-laget til Tony Pulis er en hard nøtt å knekke. De ligger på åttenendeplass før helgens serierunde. På bortebane har de vært ustabile. De står med tre seire, fire uavgjorte og fem tap. De tre siste bortekampene illusterer hvordan resultatene svinger. De skuffet med å bare klare 1-1 mot Middlesbrough forrige helg. De øvrige to bortekampene før den endte med braktap mot Tottenham (0-4) og 2-1-seier mot Southampton.

De tre siste kampene på West Hams hjemmebane har endt uavgjort, men denne gangen tror the Hammers tar alle tre poengene. Hjemmesesier belønnes med 2,00 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Derby - Bristol City H

Engelsk, Mesterskapserie. Derby County måtte gi tapt mot serieleder Newcastle sist helg. De tapte 0-1 borte på St Jame'Park. De kunne riktignok fått med seg ett poeng, for de hadde flere fete sjanser i kampen, men klarte ikke å score.

Steve McClarens mannskap spilte omkamp mot Leicester i FA-cupn onsdag. Det ble en tøff batalje. The Rams, som prioriterer å kjempe om opprykk tl Premier League, valgte å stille med et svekket lag i cupkampen. De klarte likevel å spille uavgjort mot fjorårets tittelholder i Premier League, men tapte 1-3 etter ekstra omganger.

Før helgens kamper ligger Derby på åttendeplass i Mesterskapserien med tre poeng opp til playoff. De er et meget sterkt hjemmelag. På Pride Park har de imponerende 7-2-0 på sine ni siste hjemmekamper.

Det blir ikke enkelt for formsvake Bristol City å få med seg poeng lørdag. De slo tabelljumbo Rotherham forrige helg, men de hadde åtte kamper på rad før den uten seier. The Robins, som laget kalles, vant 1-0 over Rotherham, og det var januarsigneringen Milan Djuric som fikset kampens eneste scoring.

Bistol City innehar 20.-plassen med 31 poeng, og har tre poeng ned til Blckburn som ligger under nedrykksstreken. På bortebane har de svake 2-2-10. De har kun tatt ett poeng på de ni siste hjemmekampene. Jeg tror de får juling mot et Derby-lag som jakter en playoff-plass. Derby er også glimrende på hjemmebane. Det vil Bristol City få merke. 1,70 i odds funker i en dobbel.

Lørdagens dobbelttips er Derby + West Ham. Denne dobbelen gir 3,40 i odds. Innsatsen er 100 kroner og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 11. februar:

West Ham United - West Bromwich Albion 2,00 - 3,25 - 3,25 H

Derby County - Bristol City 1,70 - 3,30 - 4,10 H

Total odds: 3,40