SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Real gå på en hjemmesmell?

Cristiano Ronaldo og Real Madrid spilte ikke noen god kamp i helgen. Kan de også få trøbbel mot Napoli? Det tror vår oddstipper, i alle fall.

Cristiano Ronaldo og Real Madrid spilte ikke noen god kamp i helgen. Kan de også få trøbbel mot Napoli? Det tror vår oddstipper, i alle fall. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Real Madrid er ikke uslåelig på Santiago Bernabeu.

DEL

(Siste) Tirsdag hadde vi enda en plussdag på oddstipsene. Singeltipset vårt på Preston satt som et skudd. Oddsen var 1,90, og innsatsen vår var 250 kroner. Sheffield Wednesday innfridde i dobbelttipset, men det gjorde ikke Dortmund. De brente også et straffespark. Dermed ble det ingen premie på dobbelttipset.

Mesterligaen ruller videre onsdag med to åttendedelsfinaler mellom Real Madrid og Napoli og Bayern München mot Arsenal. Det er også fotball fra England og Skottland, og flere shockeykamper blant annet fra Sverige, Danmark, Østerrike og Tsjekkia.

Midtukekupongen: Spurs må skjerpe seg

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong5,25 i odds på et Napoli-lag i storform

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Real Madrid – Napoli B

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Real Madrid skal forsøke å ta seg til sin syvende kvartfinale på rad, men da må de slå ut Napoli. Det er enklere sagt enn gjort, tror jeg.

Real har rotet litt etter nyttår. De røk ut av den spanske cupen mot Celta Vigo etter å ha tapt 1–2 hjemme i Madrid, og i ligaen har de tapt mot Sevilla.

Real Madrid slo bunnlaget Osasuna 3–1 på bortebane i Pamplona i helgen, men kampen var jevnere enn ventet. Los Galacticos hadde ballen mest, men Osasuna skapte flere sjanser.

Det var likevel gjestene fra hovedstaden som tok ledelsen etter 24 minutter, men vertene svarte ni minutter senere. Ronaldo & Co satte opp tempoet i annen omgang, og da hang ikke Osasuna med. Isco sendte Real i ledelsen igjen 17 minutter ut i annen omgang, og Lucas satte inn 3-1-målet på overtid.

Real ligger nå ett poeng foran Barcelona i La Liga, men de har to kamper mindre spilt enn katalanerne. Det gir dem en stor fordel i kampen om seriemesterskapet.

Viktige Gareth Bale er tilbake på trening, men han blir ikke spilleklar til onsdagens kamp mot Napoli. Bale er en god spiller, men hans fravær svekker ikke Real. De har en enorm bredde i stallen.

Napoli kan likevel bli en tøff motstander for spanjolene. Italienerne viser glimrende form. De er ubeseiret i de 18 siste kampene uansett turnering. De har vunnet syv av de siste åtte kampene. 

I helgen tok de en enkel 2-0-seier hjemme mot Genoa. Napoli-spillerne var bedre i alt, men de scoret ikke før de satte opp tempoet i annen omgang. Zielinski og Giaccherini scoret målene før søritalienerne.

Napoli innehar tredjeplassen i Serie A, ni poeng bal serieleder Juventus og bare to poeng bak Roma.

Napoli har også vært gode borte i Mesterligaen, hvor de tok syv av elleve poeng. Real Madrid blir en vrien motstander. De er ubeseiret i de siste ti kampene i Mesterligaen.

Stopperen Lorenzo Tonelli er den eneste spilleren på skadelisten hos gjestene.

Real er et sterkt lag, og de har hjemmebanefordelen. Men 1,45 i odds på Los Galacticos er ikke spillbart, slik jeg ser det. Napoli er i strålende form, og de kan overraske på bortebane. Real er ikke uovervinnelig på Santiago Bernabéu. Det har blant annet Celta Vigo vist denne sesongen. Jeg tror

Napoli kan sjokkere. Borteseier gir 5,25 i odds. Dette er selvsagt et tips med høyrisiko, så ikke sats hus, bil og hytte på dette. Vi prøver oss selv med 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 15. februar:

Real Madrid–Napoli 1,45–4,25–5,25 B

Total odds: 5,25