SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lotto-millionær fra Bergen tar ikke telefonen

Norsk Tipping har fortsatt ikke fått tak i en bergenskvinne som stakk av med én million kroner i Supertrekningen lørdag. 
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Norsk Tipping har fortsatt ikke fått tak i en bergenskvinne som stakk av med én million kroner i Supertrekningen lørdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto:

Av

En kvinne fra Bergen vil få seg litt av en overraskelse når hun sjekker bankkontoen.

DEL

Lotto (Bergensavisen) Den heldige bergenskvinnen var nemlig én av 40 heldige Lotto-millionærer lørdag. Bergenskvinnen vant én million kroner i Supertrekningen.

Kvinnene er trolig helt uvitende om at hun er fersk millionærer.

– Telefonen ringer, men det er ingen som tar dem. Vi har forsøkt å ringe både lørdag og søndag, flere ganger, men det blir uansett en hyggelig overraskelse når hun oppdager det, sier Lars Hulleberg hos Norsk Tipping.

Pengene kan allerede være kommet inn på kvinnens konto. Og da er det ikke usannsynlig at bergenseren tar kontakt med spillselskapet på Hamar.

– Når folk oppdager at de har en ekstra million på bankkontoen blir de gjerne litt paff, og da ringer de gjerne til oss for å få bekreftet at det er sant at pengene kommer fra Norsk Tipping, forteller han.

Spill i Lotto her!

Kjøpte Lotto-kupongen i august

Bergenskvinnen kjøpte kupongen hos Extra i Fana i august.

– Så har du spilt en enukerskupong i august hos Extra i Fana så bør du sjekke anropsloggen på telefonen din en ekstra gang, oppfordrer Hulleberg.

Har du et ubesvart anrop fra 625 60 000? Da har du sannsynligvis positive nyheter i vente.

– Siden det er såpass lenge siden damen leverte kupongen, er det ikke sikkert at hun var klar over at hun var med i Supertrekningen en gang. Men alle rekkene som var levert siden forrige Supertrekning i juni lå som et lodd i lørdagens pott, forklarer Hulleberg.

Norsk Tippings vinnerteam brukte lørdagen og søndagen til å ringe 40 ferske millionærer (39 enkeltpersoner pluss en andelsbank). Det ble mange jubelbrøl, gledestårer og herlige reaksjoner.

Les også: Norsk Tipping får ikke tak i 10 nye millionærer

To av disse vant én million i Supertrekningen, men Norsk Tipping har ennå ikke fått snakket med dem.

Her er vinnerne Norsk Tipping ikke har fått tak i:

  • Kvinne fra Bergen i Hordaland
  • Mann (bosted ukjent)

Norsk Tipping fortsetter å ringe de heldige.

– Det hender jo at folk er på reise eller utilgjengelige i helgene, så det er ikke uvanlig at vi må bruke ett døgn på å få kontakt med folk. Det er ikke like vanlig at det går flere døgn som i dette tilfelle, sier Hulleberg.

Spill i Lotto innen lørdag klokken 1800 her!

(Vinnersannsynligheten for syv rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke. Sjansen for å bli en av millionærene i Supertrekning er 1:5,5 mill. per rekke.)