SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Onsdagslaget vinner på en fredag

Sheffield Wednesday's Lewis McGugan celebrates his goal during the English League Cup third round soccer match between Newcastle United and Sheffield Wednesday at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Sept. 23, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)

Sheffield Wednesday's Lewis McGugan celebrates his goal during the English League Cup third round soccer match between Newcastle United and Sheffield Wednesday at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Sept. 23, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi stoler på Sheffield Wednesday!

DEL

OddstipsSingeltipset vårt på NY Rangers satt som et skudd til 2,05 i odds (250 kroner i innsats), men dobbelttipset vårt på to uavgjorte kamper fra NHL gikk dessverre ikke inn.

Fredagens oddsprogram bugner av spennende objekter. Det er kamper fra spansk La Liga, den engelske Mesterskapserien, fransk Ligue 1 og italiensk Serie A. Flere storklubber er i aksjon. Napoli er vertskap for Genoa fredag kveld, mens Paris St. Germain tar turen til Bordeaux. I England møtes Sheffield Wednesday og Birmingham på Hillsbrough. I tillegg er det haugevis med ishockeykamper fra hele Europa. Natt til lørdag spiller det flere interessante kamper i NHL.

Lørdagskupongen: Har Klopp slitt ut Liverpool?

Fredagens dobbelttips: Tysk dobbel til 3,52 i odds

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Sheffield Wednesday – Birmingham City H

Engelsk, Mesterskapserie. For andre uke på rad skal Sheffield Wednesday ut fredagskamp. Forrige fredag slo de Wigan 1–0 i en kjedelig kamp på bortebane. Denne fredagen spiller laget hjemme i stålbyen.

Uglene er alltid sterke hjemme på Hillsbrough, og fredag møter Wednesday et Birmingham-lag som har vært fryktelig svake de siste månedene. Wednesday står med 9-1-3 foran egne fans før fredagens TV-match.

Onsdagslaget ligger på en fin sjetteplass før helgens kamper, og de innehar dermed den siste playoffplassen i Mesterskapserien. Hjemmelaget har sanket 49 poeng så langt, men det er kun seks poeng som skiller Wednesday på sjetteplass og Fulham som ligger på tiendeplass.

Med tre poeng i fredagens kamp vil Wednesday legge press på lagene både bak og foran dem på tabellen. Vertene har vært solide defensivt. De har kun sluppet inn 0,85 mål per kamp på hjemmebane, og det er bare tre lag i Mesterskapseren som har vært bedre enn dem defensivt så langt i sesongen.

I de fire siste hjemmekampene har Wednesday holdt nullen. De kan gjøre det for femte gang fredag. Uglene har tatt 13 poeng på de fem siste kampene på eget gress.

Med Jordan Rhodes på plass så vil hjemmelaget få et boost offensivt. Skotten er en angriper med solid erfaring, og han spiller sin første hjemmekamp fredag kveld. Vertene får også tilbake Sam Hutchinson, Tom Lees, Morgan Fox og Will Buckley etter skader og suspensjoner. Det gir manager Carvalha valgmuligheter.

Gary Rowett fikk overraskende fyken i Birmingham i midten av desember, og han ble erstattet av den tidligere Chelsea-angriperen Gianfranco Zola.

Etter ti kamper uten seier, fikk endelig Zola se sitt Birmingham City-lag kunne juble for tre poeng etter en fotballkamp forrige runde. Blåtrøyene vant 1–0 over Fulham hjemme på St Andrew's, men det var ikke en spesielt overbevisende seier. Gjestene fra London fikk utvist en spiller på stillingen 0–0.

Fulham skulle avgjort kampen lenge før de fikk en spiller utvist, men maktet ikke å få ballen i mål. Zola gjorde flere utskiftninger i laget og skiftet også måten å spille på. Birmingham-manageren lot nykommerne Cheick Keita og Jerome Sinclair få debutere i kampen mot Fulham.

Birmingham har en horribel bortestatistikk. De har kun vunnet én av de siste tolv bortekampene i alle turneringer, og de har tapt fire av de siste seks. På bortebane har de i snitt bare tatt 1,07 mål pr. kamp, og det er ikke akkurat imponerende. Fremover har de bare scoret 0,86 mål.

Det er bare Bristol City som har tatt færre poeng siden Gianfranco Zola overtok treneransvaret i Birmingham.

Sheffield Wednesday vil forsøke å sementere sin posisjon i playoffsjiktet, og januarsigneringene Jordan Rhodes og Sam Winnall gir dem den ekstra offensive kraften til å klare det. Jeg synes Wednesday har et bedre lag enn Birmingham, og de viser glimrende form.

Jeg satser på hjemmeseier til 1,70 i odds. Spillestopp er klokken 2040, og innsatsen blir 250 kroner.

Her er vårt singeltips fredag 10. februar:

Sheffield Wednesday – Birmingham City 1,70 – 3,30 – 4,10 H

Total odds: 1,70