SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oppturen fortsetter etter trenerbytte

Gladbach's Jannik Vestergaard, left, and Freiburg's Nils Petersen vie for the ball during the German Bundesliga  soccer match between Borussia Moenchengladbach and SC Freiburg in the Borussia Park Stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday Feb. 4, 2017.   (Federico Gambarini/dpa via AP) via AP)

Gladbach's Jannik Vestergaard, left, and Freiburg's Nils Petersen vie for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and SC Freiburg in the Borussia Park Stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday Feb. 4, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP) via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

M'gladbach er ubeseiret etter at Dieter Hecking tok over som trener.

DEL

OddstipsSpillsenteret hadde fullklaff på oddstipsene fredag. Sheffield Wednesday innfridde i singeltipset til 1,70 i odds (250 kroner i innsats), og Adler Mannheim og Mainz sørget for at dobbelttipset gikk inn med gevinst til flotte 3,33 i odds (100 kroner i innsats).

Lørdagens oddsprogram bugner av spennende objekter blant annet fra Premier League og Mesterskapserien i England. Lørdagens soleklare høydepunkt er naturligvis storkampen på Anfield mellom Liverpool og Tottenham.

Lørdagens råtips: Liverpool taper ikke mot topplagene

Lørdagskupongen: Har Klopp slitt ut Liverpool?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach B

Tysk, 1. Bundesliga. Werder Bremen balanserer på nedrykksstreken, og de gikk på et kjedelig tap mot Augsburg forrige helg. De ledet 1-0 og 2-1, men likevel tapte de 3-2  etter å ha sluppet inn et mål i sluttsekundene.

Det var Werder Bremens tredje tap på rad. Nå er det bare målforskjellen som skiller Rune Bratseths gamle klubb og Hamburger SV som ligger på nedrykkskvalik.

Elendig forsvarsspill har kostet Werder mange poeng denne sesongen. Etter tre baklengsmål sist helg, har de nå sluppet inn 41 mål på 19 kamper. Det gjør dem til det dårligste defensive laget i 1. Bundesliga så langt denne sesongen. De har blant annet sluppet inn tre flere mål enn bunnlaget Darmstadt 98.

Werder Bremens hjemmeform er heller ikke noe å bli skremt av. De har kun vunnet én av de sist seks kampene foran egne fans. Seieren kom mot Ingolstadt som ligger på nest sisteplass.

Hjemmekampene til Werder har vært underholdene denen sesongen. Ni av ti hjemmekamper har endte med tre mål eller mer.

Lørdag skal de møte et M'gladbach-lag som har våknet til live etter at Dieter Hecking tok over som trener i midten av desember. De har vunnet de tre siste kampene uansett turnering.

M'gladbach har vunnet Bundesliga-kampene mot SC Freiburg og Leverkusen, i tillegg har de vunnet cupkampen mot Furth fra 2. Bundesliga i midtuken.

M'gladbach har bare vunnet av kamper denne sesongen, og fem av trepoengerne har kommet på hjemmebane. Laget tok sin første borteseier for to uker siden da de snudde 0-2 til 3-2-seier mot Leverkusen. Det var en imponerende prestasjon. I forrige serierunde banket de formsterke Freiburg hele 3-0. '

Den offensive midtbanespilleren Lars Stindl har vært i fantastisk form. Han har scoret seks mål så langt denen sesongen, og tre av målene har kommet i de to siste kampene.

Historien viser at det har vært målrike kamper mellom disse to lagene. Det har vært scoret 28 mål i de syv siste oppgjørene mellom disse lagene.

Heckings menn ligger nede på en skuffende tolvteplass, og de trenger tre poeng i lørdagens kamp om de skal ha håp om å blande seg inn i kampen om en plass i Europa neste sesong.

M'gladbach har et godt tak på Werder. De har kun tapt én av de siste ni kampene mot dem. Werder på sin side er på desperat jakt etter tre poeng for å unngå å havne i nedrykksgjørmen.

Gjestene skal være det beste laget, og de har fått en opptur med Dieter Hecking på sidelinjen. Jeg har tror på at ny trener-effekten fortsetter lørdag. 2,17 i odds på M'gladbach er greit. Dette blir vårt singeltips lørdag. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt singeltips lørdag 11. februar:

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach 2,65 - 3,25 - 2,17 B

Total odds: 2,17