SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Satser på en frekk ishockey-dobbel

New York Islanders center Brock Nelson (29) celebrates his game-winning goal in overtime of an NHL hockey game against the Toronto Maple Leafs, in New York, Monday, Feb. 6, 2017. The Islanders defeated the Maple Leafs 6-5. (AP Photo/Kathy Willens)

New York Islanders center Brock Nelson (29) celebrates his game-winning goal in overtime of an NHL hockey game against the Toronto Maple Leafs, in New York, Monday, Feb. 6, 2017. The Islanders defeated the Maple Leafs 6-5. (AP Photo/Kathy Willens) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi høyner risikoen flere hakk i torsdagens ishockeytips!

DEL

OddstipsFlott dag for Spillsenterets oddstips onsdag. AC Milan klarte på mirakuløst vis å vinne 1-0 på bortebane mot Bologna med kun ni mann. Det ga fine 2,05 i odds (10 kroner i innsats), og Eintracht Frankfurt innfridde også i den tyske cupen til 2,50 i odds (100 kroner i innsats). Den siste oddsanbefalingen på Celta Vigo gikk dessverre ikke inn.

Det er et svært magert langoddsprogram denne torsdagen. Det er en del vinteridrett, blant annet dueller fra VM enkeltdistanser på skøyter og dueller fra mixduellene i VM i skiskyting, i tillegg er ATP-turnering i tennis fra Montpellier. Det er også et par cupkamper i fotball fra Hellas, kvalifisering til Copa Libertadores i Sør-Amerika.

Natt til fredag er det elleve kamper fra NHL i ishockey, og der har vi funnet litt tippesnadder.

Torsdagens singeltips: Rangers er tilbake på vinnersporet

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Boston Bruins - San Jose Sharks U

NHL, ishockey. Nattens kamp mot San Jose Sharks er den første etter at Boston sparket trener Claude Julien. Han har ledet Bruins siden april 2007.

Det er kun to dager siden Julien fikk fyken, og det blir interessant å se hvordan spillerne takler den nye situasjonen. Bruins går inn i en utrolig viktig periode. De skal spille tre hjemmekamper på fire dager, og de kampene kan avgjøre om Bruins kommer seg til sluttspillet. Det er tett som hagel i Atlantic Division. Det er bare seks poeng som skiller Ottawa på annenplass og Tampa på åttendeplass. 

Bruins har ikke klart å kvalifisere seg for sluttspillet de siste to sesongene, og det er skuffende for en storklubb som Boston. Nå skal assistenttrener Bruce Cassidy forsøke å bruke ny trener-effekten til å løfte Boston.

Tre hjemmekamper på rad pleier å være gode nyheter for et lag, men ikke for Boston. De har vært svake hjemme i TD Garden denne sesongen. Statistikken viser at de kun har vunnet tolv av 25 hjemmekamper så langt. Samtidig skal de møte Montreal og San Jose som leder hver sin divisjon. Det blir ikke enkelt.

San Jose topper Pacific Division, fire poeng foran Anaheim Ducks, og de hadde en god mulighet til å øke ledelsen da de møtte svake Buffalo i forrige kamp. Selv om de ledet 2-1 etter første perioden, og de vant andre perioden 1-0, så klarte de ikke å holde på ledelsen. I tredje periode kom Buffalo sterkt tilbake og utlignet til 4-4, og Sabres vant kampen 5-4 etter spilleforlengelse.

Tuukka Rask har startet i mål hos Boston i 13 kamper på rad, og han har startet i 19 av de siste 20 kampene. I forrige match slapp han ikke fire mål før kampen var halvspilt. Jeg tror han skal få kjørt seg mot San Jose også.

Begge lagene har spilt jevne kamper i det siste, og jeg tror denne kampen kan måtte avgjøres etter spilleforlengelse eller straffeslag. Vi prøver oss på en dristig U til 3,60.

Philadelphia Flyers - New York Islanders U

NHL, ishockey. Vertene håper å unngå å bli det første laget i NHL-historien som vant ti kamper på rad, men ikke klarte å komme seg til sluttspillet.

Flyers har vunnet fire av de fem siste kampene mot Islanders, men formen er skral. De har tapt de to siste hjemmekampene, men mest bekymringsfullt er det at Philadelphia-laget ikke har maktet å få pucken i mål i de to siste kampene foran egne fans.

Natt til fredag bør de klare å få pucken i mål. Islanders har nemlig sluppet inn hele 15 mål på de tre siste kampene.

Islanders vant 6-5 etter spilleforlengelse mot Toronto i forrige serierunde. Det var andre kampen på rad for dem som endte med spilleforlengelse. De har spilt jevnt i de fire siste kampene, og har problemer defensivt hvor målene renner inn.

Nå har de tatt grep. Jaroslav Halak har fått seg en pause, og istedet satser de på at  Thomas Greiss og backupkeepr J-F Berube skal klare å holde puckene ute av buret.

Selv om Flyers har vært dårlige offensivt i de to siste kampene, har keeper Michal Neuvirth vært glimrende bakover. Han holdt målet rent etter ordinærtid mot Kings, og han slapp inn to mål på 16 skudd mot Blues. Keeperdullen kan fort bli avgjørende i natt. Alle som elsker hockey vet hvor viktig målvakten er.

De to siste kampene mellom NY Islanders og Flyers har endt med seier til Philadelphia, men begge kampene har blitt avgjort etter spilleforlengelse eller straffeslag. Jeg tror på en ny jevn kamp. 3,65 i odds på U etter ordinær tid frister mest. Den prøvers i en crazy dobbel.

Vi kjører en dobbel to uavgjort-kamper. Oddsen er herlige 13,14. Dette er selvsagt et skikkelig råtips, så forsiktig med innsatsen. Dette er ikke tipset man skal satse hus, bil og hytte på. Men vi prøver oss med en 100-lapp. Spillestopp er klokken 0055.

Her er torsdagens råtips torsdag 9. februar:

Boston Bruins - San Jose Sharks 2,15 - 3,65 - 2,45 U

Philadelphia Flyers - New York Islanders 2,10 - 3,65 - 2,50 U

Total odds: 13,32