SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Senker Spurs-duoen Liverpool i dag?

Tottenham's Dele Alli, right, is congratulated by his teammate Harry Kane after scoring his side's 3rd goal past CSKA goalkeeper Igor Akinfeev during the Champions League group E soccer match between Tottenham Hotspur and CSKA Moscow at Wembley stadium in London, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)

Tottenham's Dele Alli, right, is congratulated by his teammate Harry Kane after scoring his side's 3rd goal past CSKA goalkeeper Igor Akinfeev during the Champions League group E soccer match between Tottenham Hotspur and CSKA Moscow at Wembley stadium in London, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool har levert bra mot topplagene denne sesongen.

DEL

Oddstips (Siste) Lørdagens oddsprogram bugner av spennende objekter blant annet fra Premier League og Mesterskapserien i England. Lørdagens soleklare høydepunkt er naturligvis storkampen på Anfield mellom Liverpool og Tottenham.

Lørdagskupongen: Har Klopp slitt ut Liverpool?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Liverpool – Tottenham U

Engelsk, Premier League. Liverpool har skuffet stort i 2017. Forrige helg gikk de på et flaut 2-0-tap mot bunnlaget Hull City. Dermed står Jürgen Klopps menn uten seier i de fem siste kampene uansett turnering. De har én uavgjort og fire tap.

Når sant skal sies, var Liverpool bedre enn Hull i banespillet, men det hjelper lite når de ikke skaper noe som helst offensivt. Hull City lot Liverpool-spillerne få trille ball og kontret på dem da de fikk muligheten. Det var nok til å score ett mål i hver omgang.  

Liverpool er helt ute av form, men de må komme raskt tilbake på vinnersporet om laget fra Beatles-byen skal være med å kjempe om en plass i Mesterligaen neste sesong.

Da kan det være greit at de møter Tottenham, ikke fordi Spurs er dårlig, men fordi Liverpool har et godt tak på dem. Merseyside-klubben har ni kamper på rad uten tap mot Tottenham.

Disse lagene har allerede møtt hverandre to ganger denne sesongen. På White Hart Lane endte kampen 1-1, og i ligacupen vant Liverpool 2–1 på Anfield. Tottenham har ikke vunnet på Anfield siden 15. mai 2011, og jeg tviler på at de bryter den negative statistikken lørdag.

Klopp vil antakeligvis spille i et 4-3-3-system med Coutinho, Firmino og Mane offensivt. Spissen Danny Ings og midtbanespilleren Marko Grujic er langtidsskadet. Midtbanespilleren Ovie Ejaria, Dejan Lovren og Ragnar Klavan er alle usikre på grunn av skader.

Tottenham på sin side er i flytsonen. De slo Middlesbrough 1–0 hjemme på White Hart Lane forrige helg. Kampens eneste scoring kom på straffespark i det 58. minutt. Selv om Spurs bare vant 1-0, så var vertene mye bedre spillemessig enn Boro, og de hadde fortjent å vinne med større margin. Det viktigste var likevel de tre poengene.

Nå er Tottenham ubeseiret i de elleve siste kampene i alle turneringer. De har ni seire og to uavgjorte. Etter seieren mot Middlesbrough klatret London-laget opp på annenplass på tabellen, ni poeng bak serieleder Chelsea. Men de er bare fem poeng foran Liverpool på femteplass, og de trenger tre poeng for å holde følge med Chelsea.

Midtstopperen Jan Vertonghen er ute med skade. Det er også midtbanespilleren Georges-Kevin Nkoudou og backen Danny Rose. Den offensive midtbanespilleren Erik Lamela er antakeligvis heller ikke spilleklar til denne kampen. Kieran Trippier er også usikker. Skadesituasjonen vil neppe ha stor betydning for utfallet av kampen på Anfield. Begge lagene har store staller, og de skal være i stand til å erstatte dem som er ute.

Liverpool er alltid sterke foran egne fans, men Tottenham viser mye bedre form enn Liverpool før denne kampen. Jeg tror ikke Jurgen Klopps menn klarer å snu den negative trenden mot et formsterkt Spurs-lag.

Jeg vurderte en stund å gå for borteseier, men endte til slutt opp med uavgjort. Liverpool har en imponerende statistikk mot topplagene, og jeg den statistikken ble avgjørende for meg. U gir flotte 3,15 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt råtips lørdag 11. februar:

Liverpool – Tottenham 2,10 – 3,15 – 3,10 U

Total odds: 3,15