SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Solbakkens menn imponerer på bortebane

Copenhagen head coach Stale Solbakken gestures during a Champions League group G soccer match between FC Porto and FC Copenhagen at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)

Copenhagen head coach Stale Solbakken gestures during a Champions League group G soccer match between FC Porto and FC Copenhagen at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FCK har en god statistikk mot lag fra Bulgaria.

DEL

OddstipsAlltid deilig å våkne opp til penger på spillkontoen. St. Louis Blues innfridde i NHL natt til torsdag. Det ga pene 2,15 i odds (250 kroner i innsats). Råtipset vårt på Napoli gikk imidlertid ikke inn, selv om italienerne sjokkerte Real med å gå opp i ledelsen.

Det er Europaligaen som dominerer torsdagens oddsprogram. I tillegg er det full serierunde i den norske eliteserien i ishockey. Det er også blant annet ishockey fra KHL, Finland og Sverige. Natt til fredag spilles det flere kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

PFC Ludogorets - FCK B

Europaligaen, 16-delsfinale. Kamp 1 av 2. Ludogorets har ikke vunnet på de syv siste kampene i Europa. Da er det dårlige nyheter for bulgarerne at de møter FCK som har en god statistikk mot lag fra Bulgaria. De står med 3-0-1 mot bulgarske lag. Ståle Solbakkens menn har kun tapt en av seks bortekamper i Europa.

På mange måter er PFC Ludogorets for bulgarsk fotball, hva FC København er for dansk fotball. Ludogorets er Bulgarias suverent beste fotball-lag, og sist sesong vant de ligaen hele 14 poeng foran nummer to som var Levski Sofia. Nå topper de ligaen med syv poeng.

I likhet med FC København var Ludogorets også med i Mesterliga-gruppespillet denne sesongen, hvor de endte opp på tredjeplass bak Arsenal og PSG og foran Basel.

Ludogorets vant ikke en eneste kamp i gruppespillet (0-3-3), men de imponerte med å spille 2-2 mot PSG på bortebane, og hjemme ledet de 2-0 mot Arsenal, men engelskmennene snudde kampen og vant 3-2. Resultatene viser at bulgarerne kan lage problemer for storklubbene.

FC København kun tapte én kamp (2-3-1-flyt) i gruppe med Leicester, Porto og Club Brugge. Mot disse lagene slapp danskene inn kun to mål.

PFC Ludogorets varmet opp til opgjøret mot FCK med en solid seier i den hjemlige ligaen, Søndag slo de bunnlaget Montana 4-0 på bortebane. Den offensive nøkkelspilleren Marcelinho scoret to ganger. Det er brasilianske spillere som utgjør den offensive slagkraften. Joao Paulo og Cafu er toppscorere i den hjemlige ligaen med tolv mål hver.

PFC Ludogorets har vært overlegen i den hjemlige ligaen denne sesongen. De står med ni seire og én uavgjort på ti kamper.

Trolig PFC Ludogorets-lag: Stoyanov - Cicinho, Moti, Palomino, Minev - Dyakov, Anicet - Lukoki, Marcelinho, Wanderson - Cafu.

De danske mesterne har også hatt en suveren sesong, og det danske seriemesterskapet er snart i boks. Innsatsen i Mesterligaen var også godkjent. Ståle Solbakkens menn var nemlig ikke langt unna å gå videre i Mesterligaen, og det er en sterk prestasjon. De tok poeng fra Porto på bortebane og knuste belgiske Club Brugge på hjemmebane.

Det er vinterpause i den danske ligaen, og FC København har ikke overbevist i treningskampene før kampen mot Ludogorets. De tapte 0-2 mot Rosenborg i helgen.

Spørmålet er hvordan FCK takler at Thomas Delaney er borte. Uros Matic er spilleren som skal erstatte Delaney.

FC København  har hentet Nicolaj Thomsen i overgangsvinduet i januar, men han er ikke med i denne kampen. Det er heller ikke Benjamin Verbic som pådro seg en ankelskade i rekruttkampen mot FC Nordsjælland søndag.

FC København stiller sannsynligvis med disse elleve fra start: Olsen - Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson - Falk, Kvist, Matic, Toutouh - Cornelius, Santander.

Det er to lag som er vant til å vinne som møtes, men jeg synes borteformen til FCK i Europa har vært såpass bra at jeg våger meg på en litt dristig borteseier her.

Det blir garantert en tett og jevn kamp, men jeg tror på en knapp seier til danskene. U-faren er selvsagt overhengende om man ser på statistikken til Ståle Solbakkens menn, men jeg går for B til 2,65 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips torsdag 16. februar:

PFC Ludogorets Razgrad - FC København 2,45 - 3,05 - 2,65 B

Total odds: 2,65