SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tysk dobbel til 3,33 i odds

Mainz's Jhon Cordoba, left, and Bayern's Javi Martinez challenge for the ball during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Friday, Dec. 2, 2016.(AP Photo/Michael Probst)

Mainz's Jhon Cordoba, left, and Bayern's Javi Martinez challenge for the ball during a German first division Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, Friday, Dec. 2, 2016.(AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mainz må vinne for å unngå å havne i nedrykksgjørmen.

DEL

OddstipsSingeltipset vårt på NY Rangers satt som et skudd til 2,05 i odds (250 kroner i innsats), men dobbelttipset vårt på to uavgjorte kamper fra NHL gikk dessverre ikke inn.

Fredagens oddsprogram bugner av spennende objekter. Det er kamper fra spansk La Liga, den engelske Mesterskapserien, fransk Ligue 1 og italiensk Serie A. Flere storklubber er i aksjon. Napoli er vertsskap for Genoa fredag kveld, mens Paris St. Germain tar turen til Bordeaux. I England møtes Sheffield Wednesday og Birmingham på Hillsbrough. I tillegg er det haugevis med ishockeykamper fra hele Europa. Natt til lørdag spiller det flere interessante kamper i NHL.

Fredagens dobbelttips: Onsdagslaget vinner på en fredag

Lørdagskupongen: Har Klopp slitt ut Liverpool?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Düsseldorfer EG - Adler Mannheim B

Tysk, DEL-liga ishockey. Dusseldorf skal få kjempe hardt for en plass i playoffen denne sesongen, tror jeg. De ligger på tredje sisteplass med 47 poeng, og de har elleve poeng opp til Berlin som innehar den sisteplayoffplassen. Riktignok har de tre kamper mindre spilt enn Berlin, men formen er svak.

I forrige serierunde tapte de 2-5 borte mot Munchen, og i kampen før ble det 1-4-tap mot Wild Wings. Også den kampen ble spilt på bortebane.

Vertene har vunnet de to siste hjemmekampene sine, men det forandre ikke det faktum at de er DEL-ligaens nest dårligste hjemmelag. De har kun vunnet ni av 22 hjemmekamper så langt.

Nå skal de bryne seg på ligaens nest beste bortelag. Adler Mannheimviser fantastisk form. De står med seks strake seire, og de har scoret fire mål eller mer i de fem siste kampene.

Da lagene sist møttes i desember vant ørene fra Mannheim hele 7-1. Mannheim har hatt et godt tak på Dusseldorf de siste to sesongene. De har vunnet de fire siste kampene mot dem.

Mannheim ligger på tredjeplass med 89 poeng, ett poeng bak Nürnberg på annenplass og syv poeng bak serieleder Munchen. De trenger en seier her om de skal kunne være med å kjempe om tabelltoppen. Jeg satser på en borteseier til fine 1,90 i odds.

FSV Mainz 05 - Augsburg H

Tysk, 1. Bundesliga. Mainz ble fullstendig utspilt og tapte helt fortjent 0-4 mot Hoffenheim sist helg.

Det var lagets tredje kamp uten seier etter nyttår. Fra før har de spilt uavgjort mot FC Köln og Borussia Dortmund. De er før helgens kamper seks poeng over nedrykksstreken, så de to neste kampene mot Augsburg og Werder Bremen er viktig. De vil antakeligvis avgjøre om Mainz blir involvert i nedrykkskampen eller om de styrer mot en plass midt på tabellen.

Det største problemet til Mainz denne sesongen har vært ukonsentert defensivt på viktige tidspunkt i kampene. De har tapt tre kamper hvor de tok ledelsen i kampene.

Situasjonen blir ikke bedre av at lagets mest sentrale spiller, Yunus Malli, ble solgt til Wolfsburg i januar. Nå mangler de en tydelig lederskikkelse på midtbanen. Bojan Krkic er hentet inn som erstatter for Malli. Han kommer fra Premier League-klubben Stoke, og har en fortid fra Barcelona. Men han vil sannsynligvis trenge tid på å spille seg inn i laget.

Mainz er ikke så aller verst på hjemmebane. De har kun tapt én av de siste seks på eget gress. De er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene. De har vunnet mot Hamburger SV, og de har spilt uavgjort mot FC Köln og Dortmund.

Augsburg på sin side imponerte sist helg, da de snudde 1-2 til 3-2-seier mot Werder Bremen. Den avgjørende scoringen kom i siste spilleminutt, og det var Raul Bobadilla som satte ballen i mål. Han ble matchvinner i den første kampen sin for Augsburg etter å ha vært ute i lang tid med skade.

Augsburg er i siget. De har vunnet de to siste kampene sine. Nå har de klatret opp til tiendeplass med 24 poeng.

De har fått dårlige nyheter på skadefronten før fredagens kamp. Midtbanespilleren Ja-Cheol Koo er ute i minst en uke. Han var en av de beste spillere for Augsburg sist helg. Han scoret ett mål og hadde en målgivende pasning i 3-2-seieren mot Werder. Også den defensive midtbanespilleren Dominik Kohr er ute. Han fikk sitt femte gule kort sist helg og er suspendert.

Mainz har en grei statistikk mot Augsburg. De har vunnet de fire siste hjemmekampene mot dem, og jeg tror de tar den femte hjemmeseiern på rad mot Augsburg på fredag. 1,85 i odds er godkjent i en dobbel.

Fredagens dobbelttips er helt-tysk. Vi satser på Adler Mannheim + Mainz. Denne dobbelen belønnes med 3,52 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1925.

Her er vårt dobbelttips fredag 10. februar:

Düsseldorfer EG - Adler Mannheim 2,80 - 4,25 - 1,80 B

FSV Mainz 05 - Augsburg 1,85 - 3,20 - 3,50 H

Total odds: 3,33