SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi satser på borteskrell til herlige 4,05 i odds

AC Milan's Mario Pasalic, left, celebrates with teammate Cristian Zapata after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, Feb. 8, 2017.  AC Milan won 1-0. (Giorgio Benvenuti/ANSA via AP)

AC Milan's Mario Pasalic, left, celebrates with teammate Cristian Zapata after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Wednesday, Feb. 8, 2017. AC Milan won 1-0. (Giorgio Benvenuti/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AC Milan kan overraske mot Lazio.

DEL

OddstipsSpillsenteret gikk også søndag med overskudd. Vi hadde uavgjort mellom Rennes og Nice til 3,00 i odds. Rennes gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse, men Nice utlignet i annen omgang. Herlig! Vi hadde 100 kroner i innsats. Singeltipset på Köln gikk beklageligvis ikke inn.

Det er flere interessante objekter på mandagens langoddsprogram. Det spilles blant annet kamper i italiensk Serie A, spansk La Liga, tysk 2. Bundesliga og i engelsk Premier League. Det definitive høydepunktet for anglofile nordmenn er uten tvil Bournemouth – Manchester City. Natt til tirsdag er det to kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lazio – Milan B

Italiensk, Serie A. Etter to tap på rad i Serie A uten å score mål, slo Lazio tilbake. Først ekspederte de Inter ut av Coppa Italia etter å ha vunnet 2–1 på San Siro. De fulgte opp med å banke tabelljumbo Pescara hele 6–2 på bortebane forrige helg. 

Inter ledet 2–0 allerede etter 14 minutter, men Pescara ga ikke opp. De utlignet til 2–2 like før pause. Da hadde de bommet på et straffespark i det 37. minutt. Men i de siste 45 minutter ydmyket var Lazio fullstendig overlegen. De scoret fire mål og ydmyket Pescara.

Roma-laget ligger nå på sjetteplass med 43 poeng, tre poeng foran AC Milan. Lazio er sterke på hjemmebane. De står med 8-1-3 og 21–10 i målforskjell.

Men Milan er et lag de har hatt problemer med, også på hjemmebane.

Lazio har kun vunnet tre av de siste 13 hjemmekampene mot AC Milan. Sist lagene møttes sist på Stadio Olympico vant gjestene fra Milano 3–1. Milan har vunnet fem av oppgjørene i Den evige stad, mens fem kamper mellom disse lagene har endt uavgjort.

Milan er tre poeng bak Lazio på tabellen før mandagens bortekamp i Roma. De har vært i elendig form i januar, men etter fire tap og énb uavgjort slo de tilbake forrige mandag med å vinne 1–0 borte mot Bologna. Det var en merkelig kamp.

Bologna hadde banespillet, og de hadde også de største sjansene, men klarte ikke å få ballen i mål. Milan spilte med ti fra det 37. minutt, da Paletta fikk sitt andre gule kort, og det så skikkelig stygt ut da Kucka ble sendt i garderoben med sitt andre gule kort etter 59 minutter. Da trodde jeg i alle fall jeg at kampen var tapt, men nei.

Donnarumma hadde flere klasseredninger som holdt Milan inne i kampen, og helt imot spillets gang scoret Pasalic for Milan i det 89. minutt. Dermed tok Milan alle tre poengene med seg tilbake til motebyen. 

Milan mangler en rekke spillere før denne kampen. Antonelli, Bonaventura, De Sciglio, Montolivo og Romagnoli er alle skadet, mens Kucka og Paletta er suspendert.

Lazio er favoritter til å vinne denne kampen, spesielt siden Milan mangler flere sentrale spillere. Lazio spiller også på hjemmebane, og det er en stor fordel. Over 51 prosent av kampene i Serie A ender med hjemmeseier.

Likevel, Milan spilte på seg selvtillit i forrige bortekamp. Det å vinne med to mann mindre på banen er en sterk prestasjon. Samtidig synes jeg Milan har en rekke spillevende unge spillere og flere av dem vil få sjansen i mandagens match. Milan er heller ikke svekket fremover, og Lazio slipper inn en del mål. Det kan de utnytte, tror jeg.

Begge lagene kjemper om en plass i Europa neste sesong, og for AVC Milan er denne matchen utrolig viktig. Jeg var inne på å sette uavgjort her, men tror mest på en borteskrell til fine 4,05 i odds. Innsatsen blir 10 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips mandag 13. februar:

Lazio–Milan 1,65–3,55–4,05 B

Total odds: 4,05