SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på russerne

Aleksandr Kerzhakov of Zenit St.Petersburg celebrates his goal during the Europa League Group D soccer match between Zenit St.Petersburg and Maccabi Tel Aviv in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)

Aleksandr Kerzhakov of Zenit St.Petersburg celebrates his goal during the Europa League Group D soccer match between Zenit St.Petersburg and Maccabi Tel Aviv in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Zenit er undervurdert!

DEL

OddstipsAlltid deilig å våkne opp til penger på spillkontoen. St. Louis Blues innfridde i NHL natt til torsdag. Det ga pene 2,15 i odds (250 kroner i innsats). Råtipset vårt på Napoli gikk imidlertid ikke inn, selv om italienerne sjokkerte Real med å gå opp i ledelsen.

Det er Europaligaen som dominerer torsdagens oddsprogram. I tillegg er det full serierunde i den norske eliteserien i ishockey. Det er også blant annet ishockey fra KHL, Finland og Sverige. Natt til fredag spilles det flere kamper i NHL.

Torsdagens singeltips: Solbakkens menn imponerer på bortebane

Torsdagens råtips: Smellfeit odds på Stjernen-seier

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

RSC Anderlecht - Zenit St. Petersburg B

Europaligaen, 16-delsfinale. Anderlecht trives ikke mot russiske lag. De har bare vunnet fem av 16 møter mot lag fra Putins rike. Zenit har de møtt fire ganger tidligere, og de har tapt tre av dem.

Det var også et russisk lag som slo belgierne ut av Mesterligaen. Rostov vant 4-2 sammenlagt over laget fra Brüssel i den tredje kvalikrundenb i Mesterligaen. For å unngå at Anderlecht skal lide samme skjebne i Europaligaen trenger de en seier hjemme i EU-hovedstaden.

Anderlecht viser fin form i den belgiske ligaen. De ligger på delt førsteplass med Club Brugge. Begge lagene har 52 poeng. Vertene er ubeseiret i de siste elleve kampene i den hjemlige serien.

Anderlecht har også vært gode i Europaligaen. De var ubeseiret i syv Europaliga-kamper på rad før de tapte 2-3 mot St. Etienne i den siste gruppespillkampen. Det gjorde at det franske laget vant gruppen. Belgierne hadde vunnet tre hjemmekamper på rad før St. Etienne-nederlaget.

Anderlecht stiller trolig med dette laget: Boeckx – Obradović, Nuytinck, Spajić, Sowah Adjei – Dendoncker, Trebel – Stanciu, Tielemans, Chipciu – Teodorczyk.

Det er vinterpause i den russiske ligaen, og Zenit har spilt en viktig kamp siden 3. desember. Da spilte de forøvrig 0-0 mot Anderlechts Mesterliga-nemesis, Rostov.

Sist sesong var vanskelig for storklubben fra St. Petersburg. De havnet på en skuffende tredjeplass i ligaen, og de gikk dermed glipp av å spille i Mesterligaen.

Men de har dominert i sin gruppe i Europaligaen. De vant de fem første kampene, før de tapte mot AZ Alkmaar i den siste gruppespillkampen. Russerne har ikke alltid vært like gode på bortebane i Europa. De har nemlig tapt fem av ni bortematcher i Europa.

Portugiseren André Villas-Boas forlot den russiske klubben i sommer, og han ble erstattet av Mircea Lucescu som på utmerket vis navigerte ukrainske Shakhtar Donetsk til semifinalen i Europaligaen sist sesong. Rumeneren er en lur trener som vet hvordan vinterpausen fungerer i Ukraina og Russland.

I håp om å oppnå et lignenede resultat med Zenit har Lucescu signert flere nye spillere i løpet av vinteren blant andre Branislav Ivanović fra Chelsea, Yohan Mollo fra Krylia Sovetov Samara og Hernani fra brasilianske Atlético Paranaense. Alle er spennende spillere som kan forsterke laget umiddelbart.

Sannsynlig Zenit-lag: Lodygin – Criscito, Lombaerts, Ivanović, Tsallagov – Hernani, Garcia – Mollo, Giuliano, Kokorin – Dzyuba.

Russernes Giuliano er toppscorer i Europaligaen med seks mål. Han har erstattet Hulk som dro til kinesisk fotball. Giuliano kan lage problemer for belgierne. Zenit står med 2-1-3 på seks kamper i Belgia. De har et godt tak på Anderlecht, men de må stoppe Anderlechts storscorer Łukasz Teodorczyk om de har tenkt å få med seg en seier torsdag kveld.

Jeg satser pengene mine på borteseier her til 2,50 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt andre singeltips torsdag 16. februar:

RSC Anderlecht - Zenit St. Petersburg 2,45 - 3,05 - 2,50 B

Total odds: 2,50