SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Zlatan er St. Etiennes mareritt-motstander

Zlatan Ibrahimovic elsker å spille mot St. Etienne.

Zlatan Ibrahimovic elsker å spille mot St. Etienne. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Zlatan Ibrahimovic har scoret 14 mål på 13 kamper mot St. Etienne.

DEL

Midtukekupongen (Siste) En flott midtukekupong denne uken med to kamper fra åttendedelsfinalene i Mesterligaen og ti kamper fra Europaligaen.

Napoli reiser til Madrid for å møte Real Madrid i den første åttendedelsfinalen i Mesterligaen, mens Arsenal skal møte sin nemesis når de drar til München for å spille mot Bayern.

Bonuspotten har økt til hele 1,6 millioner kroner, mens pausepotten er på skarve 25 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

1. Bayern München – Arsenal H (U)

Etter en litt treg start i Bundesliga, har Bayern-maskineriet kommet i gang. De har skaffet seg en solid ledelse i den hjemlige ligaen, og de kan nå konsentere seg om Mesterligaen. Tyskerne har en formidabel hjemmestatistikk. De står med 15 strake hjemmeseier i Mesterligaen. Bayern høvlet over Arsenal 5–1 da lagene møttes i november 2015. Tre ganger tidligere har Arsene Wengers menn blitt slått ut av Bayern. Det skjedde i 2005, 2013 og i 2014. Tror mest på H, men utelukker ikke at engelskmennene kan få et uavgjort-resultat.

2. Real Madrid – Napoli H (B)

Real Madrid skal forsøke å ta seg til sin syvende strake kvartfianle, men da må de slå ut Napoli. Det er enklere sagt enn gjort, tror jeg. Real har rotet litt etter nyttår. De røk ut av den spanske cupen mot Celta Vigo, og i ligaen har de tapt mot Sevilla. Napoli kan bli en tøff motstander. De er ubeseiret i de 18 siste kampene. Napoli har vært gode borte i Mesterligaen, hvor de tok syv av elleve poeng.

3. KAA Gent – Tottenham B (U)

Tottenham kan ødelegge 53-årsdagen til Gent-trener Hein Vanhaezebrouck. Han har nemlig bursdag torsdag, men Spurs vil neppe skjenke ham en seier i gave. Det er likevel håp for belgierne. Tottenham har ikke vunnet på de fire bortekampene i Belgia. Spurs vant bare to kamper i gruppespillet i Mesterligaen, men de skal være et bedre lag enn Gent. Bør bli B her!

4. Borussia M'gladbach – Fiorentina H (UB)

M'gladbach har ikke vunnet i de tre siste Europaliga-kampene hjemme. Fiorentina har kun vunnet to ganger på ti møter med tyske lag, men de er ubeseiret på bortebane i Europa denne sesongen. Tyskerne har spilt mye uavgjort mot italienske lag. Åpent!

5. Celta Vigo – Shakhtar Donetsk H (U)

Spanske lag har vanligvis gjort det bra i Europaligaen. Celta Vigo er ubeseiret på hjemmebane i Europa denne sesongen. Shakhtar blir en hard nøtt. De har vunnet åtte kamper på rad i Europa, men de har kun vunnet fire av 23 møter mot spanske lag. Lukter H!

6. AZ Alkmaar – Lyon B

AZ har hatt et godt tak på franske lag. På tre kamper mot franske lag har de ennå til gode å tape. Samtidig har Lyon en brukbar statistikk mot nederlandske lag. De står med 4-4-2. Lyon har hatt en svak sesong i Frankrike. De har kun vunnet én av de siste fem kampene.

7. PFC Ludogorets – FC København H (B)

Ludogorets har ikke vunnet på de syv vsiste kampene i Europa. Da er det dårlige nyheter for bulgarerne at de møter FCK som har en god statistikk mot lag fra Bulgaria. De står med 3-0-1. Ståle Solbakkens menn har kun tapt en av seks bortekamper i Europa.

8. Manchester United – St. Etienne H

Brødreduell. Uniteds Paul Pogba møter broren Florentin Pogba. Sannsynligheten er stor for at det blir hjemmeseier. United har ikke tapt på de tolv siste hjemmekampen mot franske lag. Og de har Zlatan: Han har scoret 14 mål på 13 kamper mot St. Etienne.

9. Villarreal – Roma U

Samtlige av Villarreals fire kamper i Europa denne sesongen har endt 2–1. De står med to tap og to seire så langt. Roma var ubeseiret i gruppespillet i Europaligaen. Nå kan de få trøbbel. Villarreal har 7-1-1 på ni hjemmekamper mot italiensk motstand. Stinker U!

10. Athletic Bilbao- Apoel Nicosia H

Bilbao tapte finalen i Europaligaen så sent som i 2012. De bør ha gode muligheter til å vinne mot Apoel. Kypriotene har ikke vunnet på de 14 siste møtene med spanske lag. Bilbao er også sterke hjemme i Baskerland. Apoel skal være flere nummer for små, tror jeg.

11. RSC Anderlecht – Zenit St. Petersburg B

Anderlecht har bare vunnet fem av 16 møter mot russiske lag, og de har tapt tre av fire kamper mot Zenit. Russernes Giuliano er toppscorer i Europaligaen med seks mål, og han kan lage problemer for belgierne. Zenit står med 2-1-3 på seks kamper i Belgia.

12. PAOK – Schalke 04 B

Schalke har historisk sett et godt grep på lag fra Hellas. De er nemlig ubeseiret i de siste seks kampene mot lag fra Grekenland. POAK har ikke imponert på hjemmebane i Europaligaen. De har bare vunnet to av fem Europaligakamper på hjemmebane så langt.