Solvår (22) og Fredrik (24) spiller EM denne uken

SPILLER EM: Her står landslagstrener Peter Kapetz, flankert av de to mossespillerne Solvår Flåten Jørgensen og Fredrik Kristensen – som har mange tøffe kamper foran seg denne uken.

SPILLER EM: Her står landslagstrener Peter Kapetz, flankert av de to mossespillerne Solvår Flåten Jørgensen og Fredrik Kristensen – som har mange tøffe kamper foran seg denne uken. Foto:

Solvår Flåten Jørgensen (22) og Fredrik Kristensen (24) fra Moss badmintonklubb er begge del av troppen som spiller EM denne uken.

DEL

Denne uken spilles EM i badminton i den franske byen Liévin. EM-troppen består av 16 spillere, og inkluderer to av våre lokale badmintonspillere: Solvår Flåten Jørgensen og Fredrik Kristensen.

– Det er rene dame- og herrelag som konkurrerer om EM-tittelen. Hver landskamp består av tre singler og to doubler, forteller MoBK-leder Tor-Egil Kristensen.

LES OGSÅ: EM ryker for MoBK-Natalie

Kan få sin tiende

I herreklassen skal Norge i aksjon mot Portugal, Slovenia, Finland og Ukraina – i den rekkefølgen.

– Fredrik skal spille double med Magnus Christensen, og skal dermed mest sannsynlig gjøre seg klar til sin 15. kamp med flagget på brystet, sier Tor Egil Kristensen.

I dameklassen er det Skottland, Polen, Spania og Sverige som venter. Natalie Syvertsen var også tatt ut til mesterskapet, men som Moss Avis skrev for drøye to uker siden, er hun skadet og må stå over årets EM.

– Dermed er Solvår i utgangspunktet med som reserve på double-laget, og det blir spennende å se om hun får sjansen til å spille sin 10. landskamp denne uken, avrunder lederen.

LES OGSÅ: Lokalt OL-håp klar for comeback etter alvorlig hofteskade

LES OGSÅ: Suksess med sommerskole: – Det har vært kjempegøy

Artikkeltags