Moss Atletklubb deltok med tre brytere i helgens NM for utøvere under 15 år som ble arrangert i Narvik. Sebastian Isaksen gjorde det aller skarpest, og brøt seg fram til sølv i 45 kilosklassen i G12.

Mads Enger Johansen har i år tatt steget opp i G15, og fikk det som ventet tøft mot eldre og mer rutinerte motstandere i 47 kilosklassen. Han bød likevel på frisk og uredd bryting, og satte seg i respekt i turneringens største vektklasse.

Noah Bekk Johansen stilte i 33 kilosklassen. Han ble nummer seks etter én seier og to tap, og reiste hjem med masse nyttig lærdom.

Tok ledelsen

Sebastian Isaksen har en solid sesong bak seg allerede, og var en av favorittene i sin klasse, 45 kg G12.

I finalen mot Issa Manhadgi fra Sp09 tok han en tidlig ledelse 4–2, men konsentrasjonen glapp akkurat lenge nok til at motstanderen fikk inn et avgjørende hodefall. Dermed endte NM-finalen med sølvmedalje på Råde-gutten.

MAK-trener Dariusz Przystolik er fornøyd med progresjonen til alle de tre mossebryterne, og om to uker har atletklubben nye medaljesjanser. Da handler det om NM for ungdom og junior, som går av stabelen i Tønsberg.