Christine Colombo Nilsen kan bli Lyon-spiller

Christine Colombo Nilsen har slitt med å få spilletid i Kolbotn i år. Nå er hun på vei til Lyon i den fraske toppserien.

Christine Colombo Nilsen har slitt med å få spilletid i Kolbotn i år. Nå er hun på vei til Lyon i den fraske toppserien.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Små detaljer gjenstår før Christine Colombo Nilsen er klar for franske Lyon. Det tror keeperen kan være et springbrett i karrieren hennes.

DEL

– Det stemmer at jeg er i dialog med Lyon, bekrefter hun ovenfor Moss Avis.
Den franske toppklubben tok kontakt med Kolbotn for en måned siden, nå er alt opp til mossingen selv.

– Jeg har fått et kontraktstilbud fra Lyon, og vurderer det nå. Det nærmer seg, men det er fortsatt noen småting som må på plass, fortsetter Colombo Nilsen.

Keeperen har de fem siste årene spilt for Kolbotn, men synes det er på tide å komme seg litt videre. Før fjorårets sesong, var hun nær en overgang til Kopparbergs i Göteborg, uten at det ble noe av. I år har hun slitt med å få spilletid i Kolbotn, og dermed er et klubbskifte høyaktuelt for mossejenta.

Sunt med klubbskifte

– Jeg tror det blir veldig spennende, da får jeg litt ny input og en miljøforandring, sier keeperen.

– Jeg har vært lenge i både toppserien og i Kolbotn nå, så jeg tror bare det er sunt å flytte på seg i den fasen jeg i er i min karriere, legger hun til.

Likevel blir det litt vemodig å forlate Kolbotn.

– Det er her jeg har opplevd det største i karrieren min. Jeg har hatt fem fantastisk flotte år, det er den beste tiden jeg har hatt som fotballspiller.

Mye likt Norge

Bortsett fra at det spilles en litt annen type fotball i Frankrike og at de ikke snakker norsk, mener Colombo Nilsen mye er likt den norske toppserien.

– Ligaen er som i Norge, veldig todelt. Det er fire-fem bra lag, og resten er vel ikke så mye å skryte av, sier hun.

Keeperen har gode kunnskaper om den franske klubben, som i løpet av kort tid, kan være hennes nye arbeidsgiver.

– Jeg kjenner spillere som spiller der, og som har spilt der. De er et lag med flere internasjonale spillere. Jeg gleder meg veldig, det blir utrolig spennende, fortsetter hun.

Tenker ikke landslag

Colombo Nilsen har hatt knalltøff konkurranse om keeperplassen både i Kolbotn og på landslaget den siste tiden. Nå legger hun alt bak seg, og tenker fremover.

– Jeg tenker ikke noe over landlaget, er jeg god nok blir jeg tatt ut. Det er ikke opp til meg å vurdere det. Akkurat nå er karrieren min viktigere, og jeg gleder meg til å få en ny hverdag, avslutter hun.

Artikkeltags