Spanjolen bidro sterkt med sine ferdigheter under høstens snuoperasjon på Melløs, og er en av spillerne som hovedtrener Arne Erlandsen gjerne vil ha med videre.

- Jorge Rodriguez og Marcos Gondra Krug håper vi å få på plass så fort som mulig. I tillegg jobber vi også for å få signert Thomas Klaussen, Jon-André Fredriksen og Marcus Ohlsson, forteller MFK-treneren. Og Rodriguez er ikke i tvil om hva han vil til neste år.

Prioriterer Moss

- Jeg ønsker personlig å spille for MFK. Jeg liker prosjektet de holder på med og har lyst til å hjelpe laget med å rykke opp, sier spissen, som sikret seg hele seks nettkjenninger i mossetrøya i løpet av en halv sesong.

Men ifølge spanjolen er det fortsatt mye som må på plass før han kan returnere til Moss.

- Ja, agenten min og klubben må bli enige. Jeg vet ikke hvor langt de har kommet i prosessen, men jeg håper virkelig at det går seg til. Moss Fotballklubb er min førsteprioritet, forteller han.

Men det var ikke bare Rodriguez som vartet opp med spansk magi på Melløs stadion.

Marcos Gondra Krug, som kom sammen med Jorge i sommer, var en svært viktig mann for laget under den viktige snuoperasjonen. Og heller ikke han ser bort fra en ny sesong i gult og svart.

- Jeg jobber hardt for å holde meg i form, slik at jeg kan begynne en ny sesong på best mulig måte. Og er alt optimalt, kommer jeg gjerne tilbake til Moss, sier Krug, som trigges av at Arne Erlandsen fortsatt er klubbens hovedtrener.

- For meg og Jorge er han veldig viktig. Han er en flink fotballtrener som stoler mye på oss, legger midtbanespilleren til.

Jobber på spreng

For at spanjolenes MFK-drøm skal bli til virkelighet, er det mye som skal på plass. Sportslig leder Fredrik Scheinert ønsker naturligvis å ha med spillerne videre, men foretar seg ingenting før det er økonomisk forsvarlig.

- Det er to punkter i denne prosessen. Først må vi få hjelp fra våre støttespillere, slik at vi får finansiert Jorge og Marcos. Deretter må vi inn i forhandlinger med agenten deres, sier Scheinert, som likevel regner med å ha et svar i løpet av kort tid:

- Vi skal ikke vente i flere måneder. Vi jobber med dette hver dag, og håper på å ha svaret i løpet av de nærmeste ukene, avrunder han.