Mye på spill for Dennis Olsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Alvoret nærmer seg med stormskritt for Dennis Olsen. Blir sesongen som han håper, er det store muligheter for at han kan leve av lidenskapen allerede i 2018.

DEL

Dennis har virkelig markert seg i bilsport-verden. Foran 2016-sesongen fikk han muligheten som juniorfører hos Porsche og Våler-gutten innfridde så til de grader. Han tok som kjent tredjeplass sammenlagt i Porsche Carrera Cup Deutschland og ble beste nykommer etter sin debutsesong for den tyske bilprodusenten.

Nå står en ny sesong for tur og den kan virkelig bli avgjørende for framtiden. Dennis Olsen skal i år kjøre både Porsche Mobil 1 Supercup og Porsche Carrera Cup Deutschland. 20-åringen håper å kunne kjempe i toppen av begge mesterskapene.

Drømmen er jo å kunne leve av sporten etter årets sesong og lykkes Dennis i år, vet han at muligheten kan åpnes.

– Målet er jo å kunne leve av kjøringen, men jeg må først og fremst prestere i år, understreker han.

Krevende tid

Dennis Olsen har ikke akkurat fått muligheten til å ligge i hardtrening de siste ukene. Han har i stedet jobbet på spreng for å få på plass de siste sponsorene. Porsche bidrar med 200.000 euro, men fortsatt er det en del arbeid som må gjøres på egen hånd. Nå kan han derimot flytte fokuset gradvis over på bilkjøringen.

– Det har ikke blitt så mye testing den siste tiden, nei. Ved siden av arbeidet med sponsorene har jeg også coachet noen førere i Midtøsten for å få inn noen ekstra kroner, sier han.

Mange muligheter

Atle Guldbrandsen har jobbet som bilsporkommentator i lang tid og har mange års erfaring i gamet. Nå er han også PR-rådgiver for Dennis og ser ikke bort at han kan nå sin store drøm om å leve av bilsporten denne sesongen.

– Han bør vise at han har tempoet inne og sikte seg inn på topp 3. Utfallet av årets sesong han bli et nytt år som juniorfører, eller at han blir fabrikkfører eller young professional, som det heter, sier Gulbrandsen.

– Hvor viktig er det for Dennis å kunne få et tilbud som gjør at han slipper å jobbe med å få inn sponsorinntekter?

– Kjempeviktig. Da vil han slippe å tenke på penger og heller ha full fokus på kjøringen, svarer han.

Artikkeltags