Eliteseriespillere klare for HK Rygge

et scoop Mikaela Siver fikk i løpet av kun én treningsøkt vist at hun vil være en solid forsterkning for HK Rygges nyopprykkede 1. divisjonslag.

et scoop Mikaela Siver fikk i løpet av kun én treningsøkt vist at hun vil være en solid forsterkning for HK Rygges nyopprykkede 1. divisjonslag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

De to siste årene har Mikaela Siver (26) spilt i svensk eliteserie og Linn Mangset spilt i norsk eliteserie. Nå er de HK Rygge-spillere.

DEL

– Dette er to scoop for oss. Spesielt skal det bli spennende å følge Mikaela Siver, sier sportslig leder Bård Banggren.– Dette er vi kjempefornøyde med! Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med sesongen. Vi er foran skjema. Vi har signaturen til 15 spillere. Klarer vi å finne en venstrehendt bakspiller, vil stallen være komplett, sier trener Per Inge Johansen.

– En klassespiller

Torsdagens fellestrening foregikk i hallen til Rygge Flystasjon, og der ble Mikaela Siver og Linn Mangset tatt godt i mot. De to siste årene har Mikaela Siver fra Uddevalla spilt for Kroppskultur i svensk eliteserie og vært fast på laget.

– Hun er en klassespiller. Vi er veldig glad for at vi fikk til en overgang uten at andre klubber kom på banen, sier Banggren.

Pendler fra Uddevalla

– Hvorfor vil du spille for Rygge?
– Jeg har hørt mye positivt om klubben, og gjengen virker å være veldig trivelig. Jeg tror HK Rygge har et bra lag på gang, så jeg tror det skal bli spennende, sier Mikaela Siver.

– Skal du flytte fra Uddevalla til Rygge for å spille håndball?

– Jeg vil nok ikke til å flytte før til nyttår. Da er jeg ferdig med utdanningen. Da håper jeg å finne meg en jobb som sykepleier i nærheten av Rygge. Fram til da blir det å pendle til treninger og kamper, sier hun.

– Vi får være litt smidige, men hun bør være sammen med oss minst tre ganger i uken, sier Per Inge Johansen.

Comeback

Linn Mangset har spilt for HK Rygge før og vært en flittig målscorer. De siste årene har hun spilt for Fredrikstad i eliteserien.

– Hvordan er det å være tilbake i HK Rygge?
– Det er hyggelig å være tilbake. Det er fin gjeng og det er gode treninger. Jeg tror det blir gøy å spille for HK Rygge igjen, og jeg håper jeg får sjansen til å spille mer framover på banen. I Fredrikstad ble jeg stort sett bare brukt i forsvar og på kontringer, sier Linn Mangset. n

Artikkeltags