Eventyrlig førjulsshow

Med sin nydelige framtreden, sjarmerte nok Sarah Larsen (12) mange av kunstløpsentusiastene på tribunen.

Med sin nydelige framtreden, sjarmerte nok Sarah Larsen (12) mange av kunstløpsentusiastene på tribunen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Det ble magisk stemning i Moss Ishall da kunstløpsjentene framførte sitt årlige juleshow denne helgen.

DEL

Med mange av familiemedlemmene på tribunen, var det naturligvis stas for de unge å vise seg fram. Og et par av jentene fikk en opplevelse de sent vil glemme. Emma Linnea Eriksen (7) og Elinor Svenning Lerbukt (12) opptrådte for første gang alene.

– Jeg så ikke at det var så mange på tribunen da jeg var på isen, og det var kanskje like greit. Det var nemlig litt skummelt, innrømmet Elinor, som fikk skryt i bøtter og spann etter sin fantastiske opptreden.

Og klubbvenninnen Emma Linnea, som også leverte varene, slet med å beskrive hvor morsomt det var å stå for et helt nummer på egen hånd. For henne fristet det faktisk med øyeblikkelig gjentakelse.

– Det var veldig moro og ikke minst spennende. Jeg har en god følelse inni meg nå, og skulle gjerne gjort dette igjen, smilte ungjenta, som neste år endelig får muligheten til å være med i konkurranser.

SE BILDEGALLERI FRA SHOWET HER

Suksess-samarbeid

Leder i Moss Kunstløpklubb, Petter Simensen, kunne glede seg over at de unge talentene innfridde til de grader. De innsatsvillige jentene bød på seg selv, og fulgte åpenbart planen til punkt og prikke hele veien.

– Det kom litt færre publikummere enn hva jeg hadde trodd på forhånd. Men utenom det, har alt gått på skinner, smilte lederen. Og det var ikke bare den lokale klubben som sto for arrangementet på Ørejordet.

Juleshowet var nemlig et samarbeidsprosjekt med Sarpsborg-klubben National.

– Vi er godt samkjørt og har derfor klart å få til et fint opplegg sammen, sa Simensen avslutningsvis.

Artikkeltags