Komfortabel seier for EBK

Av

(Ekholt-Begby 6-3) Ekholt-jentene var overlegne da de møtte Begby på hjemmebane søndag kveld. Med litt mindre slurv kunne det også blitt en real målfest.

DEL

Ekholt hadde en komfortabel tremålsledelse til pause, der Mia Marie Voltersvik fant nettmaskene to ganger og Mari Kristine Unneberg satte sin første scoring. Hjemmelaget holdt presset høyt i andre omgang og Voltersvik, Unneberg og Rikke Hansen Bjørnland scoret en gang hver og skaffet Ekholt en komfortabel 6-3-seier. Tidvis slurv i Ekholt-laget ga Begby flere målsjanser, noe som førte til at det også ble tre baklengsmål.

Hovedtrener for Ekholt Lars-Christian Andersen Lofstad var meget fornøyd med seieren, men skulle ønske at utfallet av kampen ble mye bedre.

 — De første fem minuttene ble veldig rotete, for vi slet litt med spillet. Vi fikk det ikke helt til å sitte før i de siste ti minuttene i kampen, som det kom en del mål i. Vi ble litt ukonsentrerte og vi er litt dårlig trent, innrømmet han.

Se tabellen her.

Godt utgangspukt

Ekholt har seilt gjennom sesongen hittil. Med kun ett uavgjort-resultat og et automatisk tap på grunn av de ikke klarte å stille et lag, har gjort at de har fått det til en vanesak å vinne kamper. Dett har resultert i at de tar enkelte deler av kampen roligere.

 — Det er klart vi gjør det. Vi slipper oss ned og spiller for å ha det moro. Vi gidder ikke å gå i kjelleren hvis de ikke må, og det må de ikke her. Da gjør det de som skal til for å vinne komfortabelt, fortsatte Lofstad.

Tomålsscorer Mari Kristine Unneberg er enig.

— Det er morsomt å vinne kamper, men det er morsomt å ha litt motstand også. Jeg synes at så slapp vi oss litt for mye ned i løpet av kampen og slapp inn tre enkle mål som var litt unødvendige. Hadde vi hatt litt mer press, så hadde vi nok unngått baklengsmålene, sa Unneberg.

Må bygge opp laget

Med kunn to poeng bak seierelederen etter søndagens oppgjør, har de et godt utgangspunkt til å kunne rykke opp. Men før de kan tenke på det, må de få laget ordentlig på plass.

 — Først og fremst så ønsker vi å etablere et lag og få elleve spillere til å stille til hver kamp. Vi har ikke hatt så mange treninger sammen hittil og vi må ha dette på plass før vi tenker på å rykke opp, presiserte tremålsscorer Mia Marie Voltersvik og la til:

 — 2. divisjon kan passe oss litt bedre, så vi får litt bedre motstand.

Artikkeltags