Gå til sidens hovedinnhold

HSVs 13-åringer sikret seg cupgull

Artikkelen er over 3 år gammel

(G13: HSV-Gresvik 4-1) De lokale fotballgutta viste ingen nåde i OBOS Cup-finalen og klinket til med en meget komfortabel seier. – Det var skikkelig god stemning etter kampen!

Det sier lagets trener Tom Lawson til Moss Avis. Han kunne med glede se sitt mannskap gå seirende av banen i finalen, selv om det i lang tid var meget spennende på Vestby Arena.

– Det var to helt forskjellige omganger. I 1. omgang var det veldig jevnt, hvor keeperne på begge lag storspilte. Det var derfor 0–0 til pause. Men i 2. omgang ble det andre boller. Gutta gjorde akkurat det vi hadde blitt enige om i pausen, forteller treneren med et smil.

Det første målet scoret Oliver Lawson, før Sander Martinsen-Wold pyntet på med to nye scoringer. Oliver avrundet det hele med å heade inn 4-1-målet.

– Vårt andre G13-lag var også til stede og fulgte kampen. De løp ut på banen etter matchen og alle gutta sang. Det var stor fotballglede, fortsetter HSV-treneren.

Ingen pokal ennå

HSV skulle i utgangspunktet spilt sin finale mot Gresvik forrige helg, da alle OBOS Cup-finalene i de ulike årsklassene gikk av stabelen på Seiersten stadion i Drøbak. Men ettersom Gresvik deltok i en annen cup, ble finalen flyttet til Vestby Arena tirsdag kveld.

Det førte til at det ikke ble noen pokal til HSV-gutta, i alle fall ikke ennå. Den blir litt forsinket.

– Det ble ikke noen spesiell feiring etter finaleseieren, men vi må nok få til noe når vi får pokalen, avrunder Tom Lawson.

Disse spillerne bidro til å ro cupgullet i land for HSV: Brage Kittelsen, Jakob Longva, Oscar Westby, Herman Steen, Elias Rygg, Peter Evensen Solhjell, Sebastian Pettersen Bye, Magnus Solberg, Sander Martinsen-Wold, Oliver Lawson, Ask Øverlie Bakke, Isak Kristoffersen, Theo Rognstad, Simon Hauger og Petter Westhagen.

Kommentarer til denne saken