Det gikk ikke akkurat på skinner for Kambo-herrene innledningsvis i år. De klarte kun å vinne én av de tolv første kampene og skaffet seg derfor et svakt utgangspunkt for resten av sesongen.

Men da trenerbytte ble gjort, snudde det plutselig. Neil Masters forlot Kambo, og kort tid etter tok Kai Enerhaugen nok en gang over som hovedtrener. Da begynte poengene gradvis å tikke inn.

Da siste serierunde gikk av stebelen fredag kveld, var de likevel avhengig av poeng for å unngå kvalifisering til nedrykk. Med 2-2 mot Torp, gikk det akkurat. Kambo får fortsette i 5. divisjon.

Se tabellen her.

Den mangeårige Kambo-spilleren Ole Jørgen Hansen er totalt sett fornøyd med 2017.

– Vi har gjort det bra med alt som har skjedd denne sesongen. Selvfølgelig har det svingt litt og vi har nok hatt en for liten stall. Vi har hatt noen veldig gode kamper, mens noen har vært helt bånn i bøtta. Totalt sett har det vært veldig oppløftende, for det er mange spennende unggutter med gode ferdigheter i Kambo nå, sier den målfarlige ringreven, som for øvrig scoret da laget sikret uavgjort på Fredrikstad stadion mot Torp.