MFK-lederen: Slik er den økonomiske tilstanden

Styreleder i MFK Klaus Hagerupsen Hansen besøker ukas fotballpodkast og svarer på spørsmål om stort og smått. Rikke Jeppsson, Helge Kjøniksen og Erik-André Kristiansen lytter og lærer.

Styreleder i MFK Klaus Hagerupsen Hansen besøker ukas fotballpodkast og svarer på spørsmål om stort og smått. Rikke Jeppsson, Helge Kjøniksen og Erik-André Kristiansen lytter og lærer. Foto:

I ukens podkast gjester styreleder i Moss Fotballklubb, Klaus Hagerupsen Hansen, studioet og det blir snakket om klubbhus, det ekstraordinære årsmøtet om to uker og ikke minst redegjør han for den «røde sonen» som klubben er i økonomisk.

DEL

Hør ukas fotballpodkastVed sist vurdering for et halvt år siden fikk Moss FK et gult kort av Norges Fotballforbund. I løpet av septembermåned kommer de med en ny vurdering.

– Vi er inne i det andre året av en treårsplan hvor vi jobber med å snu den negative egenkapitalen. Den røde, gule og grønne sonen som fotballforbundet bruker er et måleverktøy som måler en masse økonomiske tall i klubbene og vi er grønne på seks av sju områder, det er kun den negative egenkapitalen som gjør at vi er i rød sone fordi den får du masse minuspoeng for.

Hagerupsen Hansen forteller at de blant annet får toppscore på hvor mye gjeld de har og hvor mye lønnskostnadene utgjør av totalkostnadene.

– Det er kun den negative egenkapitalen som er gammel moro. Når vi gang på gang står i rød sone så forteller ikke det så mye om hvordan vi gjør det i øyeblikket, den forteller at du har med deg et etterslep fra gamle dager. Vi har lagt en tøff plan, sier Hansen i podkasten.

Mer om hva styrelederen sier får du høre i denne ukas podkast.

Artikkeltags