Den hurtige angrepsspilleren spilte en halvannen sesong i Moss FK og scoret 21 mål under sin tid i klubben. Nå satser han videre i Fram Larvik.

- Det er en herlig mulighet for meg. Jeg kommer til en klubb som har ambisjoner og en tydelig plan, både for meg og på hva de ønsker videre. Jeg har vært i samtaler med en god del klubber etter å ha vært i Lillestrøm og PS Kemi (Finland) tidligere i vinter, men da Fram kom på banen ble vi enige ganske fort. Avtalen er på 1+1 år, så jeg gleder meg veldig til å få kommet igang, sier Ghaouti.

Takker gamleklubben

MFKs hovedtrener Ole Martin Nesselquist har også vært behjelpelig i klubbjakten, noe den tidligere mossespilleren er svært takknemlig for.

- Jeg setter veldig pris på og respekterer Ole Martin enda mer da jeg fikk beskjed om at han hadde vært i kontakt med Fram Larvik. Det viser at han er en person som ønsker å beholde gode relasjoner med spillere og mennesker. Vi hadde et bra forhold i MFK. Som jeg har nevnt tidligere, ønsket jeg ikke å brenne noen broer med hverken spillere eller andre i MFK da jeg valgte å forlate klubben i fjor og jeg har fortsatt kontakt med mange i Moss, tilføyer spissen.

Ghaouti blir nå en del av Petter Belsviks tropp og skal spille i norsk toppfotball kommende sesong.