MFK kan sikre seg enorme inntekter til lørdag

Helgens svake forestilling borte mot Fram ser ikke ut til å ha redusert entusiasmen rundt Moss Fotballklubb. En rekke bedrifter og personer bidrar nå til å gi klubben en økonomisk oppsving til lørdag. Det eneste som nå gjenstår er å få folk til Melløs.

DEL

MFK-spiller Martin Thømt Jensen var gjest i ukens fotballpodkast og han kunne med glede fortelle om arbeidet inn mot lørdagens match. Da kommer nemlig topplaget Raufoss på besøk og MFK varter opp med konseptet «Folkets kamp». Det innebærer gratis inngang og en rekke aktiviteter for store og små på Melløs.

Måten MFK skal få inn penger på er at en rekke bedrifter og privatpersoner sponser klubben med ulike beløp for hver tilskuer som kommer på kampen denne dagen. Mandag kveld rundet klubben et magisk tall.

– Vi rundet 300 kroner pr. tilskuer, sier en fornøyd Martin Thømt Jensen og fortsetter:

– Vi ønsker å skape en folkefest hvor alle i Moss kan komme på kamp gratis. Det skal bli en artig ramme rundt kampen, hvor vi blant annet skal dele ut gratis pølser, ha hoppeslått og stands. Vi satser på 2000 tilskuere. Får vi til det skal vi være fornøyde.

Lørdagens arrangement blir med andre ord viktig for klubbens økonomiske resultat i 2018. Og er de ekstra heldige, blir også flere bedrifter med på moroa.

– Ja, målet vårt er at vi klarer å få inn 350 kroner pr. tilskuer, avrunder Martin Thømt Jensen med et smil.

Hør podkasten øverst i saken!

Artikkeltags