MFK-seieren glapp på overtid

  Av

  (Moss-Odd II 1-1) MFK hadde tre poeng langt ned i baklomma, men måtte på overtid se at to av dem glapp.

  DEL

  – Det var noe tamt over oss i dag, og det er selvsagt surt at vi slapp inn et mål helt på slutten. Men kampen sett under ett så var det kanskje ikke urettferdig at Odd utlignet, kommenterte MFK-trener Ole Martin Nesselquist da han kom ut den lydløse MFK-garderoben etter kampslutt.

  Hele Melløs var nærmest trygge på at det skulle bli tre nye MFK-poeng da kampuret gikk over på overtid, men Odds Tobias Lauritsen og Stefan Mladenovic hadde noe helt annet i tankene.

  To minutter ut i overtiden fikk Odd lagt ballen inn foran MFK-målet. Både innbytter Marcus Ohlsson og Thomas Klaussen gikk i den samme duellen mot Tobias Lauritsen uten å vinne. Ballen havnet til slutt i beina på Stefan Mladenovic som sendte ballen i nettet bak Anders Gundersen. Dermed forsvant to poeng fra MFK-kontoen i PostNord-ligaens avdeling 1.

  – «Messi»-faktor

   Storfornøyd med superscoring

   I de første 45 minuttene var det MFK som sto for det meste av spillet, og de skapte gode sjanser. Etter 14 minutter sendte Remi Svindland en corner foran mål, hvor Thomas Klaussen fikk satt pannen først på ballen. Odd-keeper Viljar Myhra reddet glimrende, men måtte gi en retur. Den nådde Håvard Thun først på, men også denne gang reddet Myhra med et skikkelig tigersprang.

   Men det skulle ikke gå mange minuttene før MFK og Melløs-publikummet kunne slippe jubelen løs. Og hvilken scoring vi fikk se.

   – Det var vel en ball som havnet nede i Odds venstre hjørne, som jeg egentlig ikke hadde tro på å nå. Jeg valgte å løpe på den og nådde den før Odd-spilleren. Deretter fikk jeg rundet ham og gikk mot målet. Foran goalen så jeg ingen medspillere og valgte derfor å lempe ballen i mål. Det var deilig å se den ballen gå over beinet til Odd-keeperen. Det var litt «Messi»-faktor over den, forklarte Remi Svindland.

    MFK-treneren etter kampen mot Odd II

    God MFK-sjanse

    Etter Svindlands oppvisning fortsatte MFK å legge press på gjestene, men de måtte vente til det 33. minutt før de på nytt kunne og burde scoret.

    Nok en gang var det Svindland som var regissør. Han spilte fri Rene Elshaug som kom alene mot Odd-keeper Myhra. Elshaugs avslutning gikk imidlertid rett i kroppen på Odd-keeperen. Returen var Morten Giæver først på, men hans avslutning gikk via et Odd-bein og til corner.

    Rette før pause var det Odd som fikk en stor mulighet, men Tobias Lauritsen fikk aldri panna godt nok på ballen til at det ble scoring.

    Nær scoring

    Etter pause dabbet kampen betraktelig av, selv om begge lag hadde sine muligheter, måtte man altså vente til overtiden før det virkelig satte fyr. Først utlignet Odd, men det var fortsatt tid til å avgjøre kampen for MFKs del. Og de var nær, svært nær på å svare Odd.

    Kun ett minutt etter at Odd utlignet fikk Martin Thømt Jensen en kjempemulighet til å sikre full pott. Avslutningen til venstrebacken gikk imidlertid i tverrliggeren og matchen ebbet ut med 1–1.

    SE TABELLEN HER

    Skikkelig surt

    – 1. omgang var tålig bra med tanke på angrepsspillet vårt og vi burde drept kampen da. Men vi var ganske energiløse i dag. Prestasjonsmessig var vi noen hakk ned fra hvor vi har vært i de siste matchene våre. Vi var nær ved å ta med tre poeng, selv om vi ikke presterte så godt som vi ønsker. Tidligere i sesongen har vi ikke fått med oss poeng på slike dager og det er opp i forhold til vårsesongen, forklarte Ole Martin Nesselquist videre.

    – Det var veldig surt å ikke vinne denne matchen. Jeg hadde det ikke noe godt i garderoben etter matchen, men det er sånn fotball er. Vi får slå tilbake mot Fram Larvik neste helg avrunder Remi Svindland.

    MESSI: – Det var litt «Messi»-faktor over scoringen min, innrømmet Remi Svindland etter matchen. Til tross for den strålende scoringen vandret han skuffet i garderoben.

    MESSI: – Det var litt «Messi»-faktor over scoringen min, innrømmet Remi Svindland etter matchen. Til tross for den strålende scoringen vandret han skuffet i garderoben. Foto:


    Kampfakta

    Moss 1

    Odd II 1

    Pause: 1-0

    Seriekamp PostNord-ligaen, avdeling 1

    Melløs stadion

    394 tilskuere

    Målsjanser:

    Moss: 8

    Odd II: 5

    Dommer:

    Shervin Enger Heydary, Ridabu IL

    Gule kort:

    Viljar Myhra, Odd II

    Joshua Kitolano, Odd II

    Stefan Mladenovic, Odd II

    Mål:

    1-0 Remi Svindland (18)

    1-1 Stefan Mladenovic (90)

    Innbyttere:

    Mikkel Aarstrand i 28 minutter for Morten Giæver

    Marcus Ohlsson i 20 minutter for Kjetil Berge.

    Tim Reinback i 4 minutter for Rene Elshaug.

    Spillerbørs:

    Anders Gundersen 6

    Ola Lønn Jenssen 5

    Kjetil Berge 5

    Anders Østli 6

    Martin Thømt Jensen 6

    Sivert Strangstad 5

    Morten Giæver 5

    Remi Svindland 7

    Thomas Klaussen 5

    Rene Elshaug 5

    Håvard Thun 5

    Artikkeltags