Skryter av den nye spissen i ukas podkast: – Akkurat den spilleren MFK trengte

FORNØYDE: I ukas podkast snakker Erik-André Kristiansen og Helge Kjøniksen blant annet om MFKs storseier mot Egersund. Sistnevnte har bare lovord å komme med om MFKs nye spiss.

FORNØYDE: I ukas podkast snakker Erik-André Kristiansen og Helge Kjøniksen blant annet om MFKs storseier mot Egersund. Sistnevnte har bare lovord å komme med om MFKs nye spiss. Foto:

Etter en lang sommerpause er Moss Avis tilbake med podkast – like etter at Moss Fotballklubb knuste Egersund på eget gress.

DEL

Helge Kjøniksen er eneste gjest i ukas podkast, og har latt seg begeistre av MFK-spissen Magnus Fagernes. MFKs imponerende hjemmeseier mot Egersund i helgen står på agendaen, det var også gledelig at MFK-rekruttene leverte en bunnsolid prestasjon hjemme mot Østsiden mandag kveld.

Det blir naturligvis viet tid til lokaloppgjøret mellom Sprint og Råde, og kommentator Kjøniksen deler sine tanker om hvilke lag han mener kommer til å kjempe om opprykksplassen i 4. divisjon når det nærmer seg sesongslutt.

Podkasten sveiper også innom en Sprint-keeper som skadet seg når han skulle hente posten. I tillegg ønsker Kjøniksen å hedre en ekte MFK-mann som aldri fikk sin hyllest på Melløs søndag.

Dette, med mer, får du ved å lytte til ukas episode – ved å trykke på avspilleren nederst i artikkelen!

Artikkeltags