Tidligere eliteseriespiller klar for Moss

GLEDER SEG: Morten Giæver (34) ser fram til to år på Melløs.

GLEDER SEG: Morten Giæver (34) ser fram til to år på Melløs. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det har lenge vært usikkert om hvem som kom til å ta over som assistenttrener etter Gard Kristiansen i MFK. Nå er det avklart.

DEL

Fredag ettermiddag ble Morten Giæver presentert som spillende assistenttrener i Moss FK.

34-åringen har mange år bak seg i norsk toppfotball og har vært i klubber som Tromsø, Sarpsborg 08, Ull/Kisa og sist i Bærum.

Nå er han klar for to år som spillende assistenttrener i den lokale 3. divisjonsklubben. Det er MFKs daglige leder Kjetil Berge godt fornøyd med.

- Morten er en utrolig fin fyr som har mange forskjellige kvaliteter, og han er en klok spiller som vi også ønsker å knytte inn i trenerteamet. I tillegg skal han også hjelpe oss med merkevarebygging og markedsføring av klubben, forteller Berge, som har spilt flere sesonger med Giæver i Sarpsborg 08.

Nysigneringen jobber 50 prosent ved siden av og kommer til å ha en totalt 50 prosent stilling i Moss FK.

Vil bygge klubb

Giæver innrømmer at det var flere klubber som var interessert, men til slutt var han ikke i tvil om hvor han ville satse videre.

- Moss trigget meg veldig og jeg har hatt en god dialog med klubben i lang tid. Det er mye spennende som skjer og mange muligheter her. Jeg er veldig glad i å være med å bygge klubb, med alt det innebærer. Så nå ser jeg fram til å være spiller og jobbe med Ole Martin som trener, forteller Giæver.

Veteranen bekler flere offensive roller og kommer sannsynlig til å bli en svært sentral brikke på årets mosselag.

Artikkeltags