Tror Moss FK rykker opp

TROR PÅ MOSS: NordicBet har tro på MFK-trener Ole Martin Nesselquist og co.

TROR PÅ MOSS: NordicBet har tro på MFK-trener Ole Martin Nesselquist og co. Foto:

Nå tippes MFK på opprykksplass etter signeringen av Kjetil Berge.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

I sitt første oddstips hadde bettingselskapet NordicBet Kvik Halden som opprykksfavoritt. Men etter at Moss FK signerte Kjetil Berge tidligere i uken, har de endret mening.

Den erfarne midtstopperen går som kjent inn i rollene som daglig leder og spiller i MFK, og blir sannsynligvis en svært sentral mann i klubben.

Nå mener også NordicBet at mossingene er favoritter til å rykke opp fra sin 3. divisjonsavdeling.

– Signeringen av Kjetil Berge viser at Moss satser og det er en klassespiller på dette nivået, og kunne selvfølgelig fortsatt betydelig høyere opp i divisjonssystemet med sine ferdigheter, sier markedssjef Daniel Vassbund i NordicBet.com.

– Dessuten er det jo akkurat der Moss trenger forsterkninger. Det var forsvarsspillet som ga nedrykk, og nå ser man allerede sterkere ut på den plassen – samt at man har beholdt mange dyktige spillere fremover. Det gjør Moss til favoritter, tilføyer han.

Vinneroddsen på MFK er 2.50, mens de antatt tøffeste konkurrentene Kvik gir 2.75 i odds og Kråkerøy gir 4.50 i odds.

Sprint-Jeløy tippes fortsatt på 7. plass til 15 i odds. Litt overraskende er det kanskje at Sarpsborg 08s rekrutter er tippes som en middelhavsfarer. Dette kan fort bli et lag å se i toppen i 2017.

Artikkeltags